Intervju med Ulrik Wallberg

Bland våra fantastiska supportrar hittar vi Ulrik Wallberg som sällan eller aldrig missar en match.

Ulrik, vi såg dig inte i hallen under publikmatchen mot Örkelljunga, var höll du hus?
Fruktade att jag skulle ställas inför rätta för det här någon dag… Vi hade gäster hemma som faktiskt fick vänta på mig då jag åtminstone krävde att få se första set håvas hem på plats. Det livestreamades dock ganska friskt under matbordet kan jag meddela. 

Vad är det bästa med att hänga i Idrottshallen en kulen vinterlördag när LVK spelar hemmamatch?
Flera anledningar. Det enkla svaret blir väl att volleyboll är en väldigt publikvänlig sport med mycket tvära kast. Men för mig bygger matcherna också på en mycket familjär stämning då jag har vänner på såväl plan som läktare. Efter en tuff säsong i fjol så har man blivit starkare både som lag och supporterskara. Ingen tar framgångarna för givet utan vi vet vilket slit och hjärta från såväl spelare och klubb som ligger bakom.

Vad gör du när du inte tittar på volleyboll?
Pluggar, jobbar och är personlig tränare åt Petter Lindholm Berlin samt ger kostråd åt August Borna.

Vilka tips vill du ge till klubbens evenemangskommitté för att få ännu bättre tryck på läktarna?
När man väl varit på sin första match är risken för återfall nära hundraprocentig. Lyckas man väl dra med sig någon på en hemmamatch så dröjer det inte länge innan alla vägar leder till borgen. Marknadsföringen är viktig men jag tror också att många nytillkomna blir medbjudna av stamgästerna. Det kan man kanske subventionera genom någon slags ”ta-med-kompis-rabatt”.

Vi tackar Ulrik och hans kompisar för grymt stöd under säsongen!

[fleximage caption=”][/fleximage]