Beachmedlem

Beachmedlem i Lunds VK
Vill du bli beachmedlem i Lunds VK kostar det endast 600kr. Klicka på Registrera medlem och fyll i formuläret (välj Beach som ‘Träningsgrupp’).

I beachmedlemskapet ingår medlemsavgift, licens och tillgång till förturen som Lunds VK:s medlemmar har till två av de tre fasta planerna på Borgarparkens Beach Arena (vardagar mellan kl 16-21). Dessutom ingår förmånerna som alla Lunds VK:s medlemmar har (läs mer här).

Spelar du redan volleyboll i Lunds VK ingår beachmedlemskapet. Är du stödmedlem behöver du dock bli beachmedlem (det kostar 500kr utöver stödmedlemsavgiften).

Förtur Lunds VK
Lunds VK och dess medlemmar har tillgång och förtur till fyra av de sex fasta beachvolleyplanerna på Borgarparkens Beach Arena på vardagar mellan kl 16-21. Det är alltså plan 1, 2, 3 och 4 det handlar om. Plan 5 och 6 är öppna för spontanspel för alla.

Observera att man ska kunna uppvisa sitt medlemskort om man vill kunna använda sig av Lunds VK:s förtur till beachplanerna under ovan nämnda tider. Kom också ihåg att man är representant för Lunds VK när man använder sig av förturen – visa respekt för andra spelare!

Beachlicens övrigt
Från och med 2011 så är beachlicensen kostnadsfri om den införskaffas inom samma klubb som den vanliga licensen. Beachlicens ingår därför i träningsavgiften för inomhusspel till Lunds VK, men eftersom licensen hanteras separat så måste klubben kontaktas om beachlicens önskas.

Observera att om man haft beachlicens hos annan förening föregående år så krävs en övergång vilket kan ta lite tid. Om det är bråttom så kan det därför vara lämpligt att förnya sin licens hos den andra föreningen, troligtvis mot en kostnad (Lunds VK ersätter ej kostnader i annan förening, dock ersätter Lunds VK kostnad för övergången).