Gräsroten – 2096:- till Lunds VK!

grasroten_logo_utb4

Igår delade Svenska Spel med Peter Forsberg i spetsen ut 50 miljoner till Sveriges ungdomsidrott i det dem kallar för Gräsroten.

Upplägget är mycket enkelt, när du spelar hos Svenska Spel (ex Lotto, Oddset eller Stryktipset) kan du välja att stödja upp till tre föreningar. Allt du behöver är Spelkortet samt att du loggar in och väljer föreningen som ligger varmast om hjärtat, det kostar dig inget extra som spelkund. De 50 miljonerna fördelas sedan utefter hur mycket de anslutna personerna har spelat för under året.

Det är andra gången Svenska Spel delar ut dessa pengar och förra året fick Lunds VK 1000 kr. Igår hade denna siffran mer än fördubblats till 2069:- vilket så klart är väldigt roligt. Lunds VK vill rikta ett stort tack till er som väljer att stötta oss på detta sätt!

Samtidigt är vi övertygade att det finns fler där ute som skulle kunna bidra men som inte känner till hur enkelt det är. I nuläget är det 12 personer anslutna och den siffran bör kunna bli större i en förening med drygt 400 medlemmar. Därför ber vi om er hjälp att sprida detta budskapet med hopp att vi kan fördubbla utbetalningen ytterligare en gång till nästa år! Följ länkarna nedanför för att läsa mer samt info om hur du ansluter dig.

Så här fungerar det
Här ansluter du dig
Så här mycket fick klubbarna under 2014