Euro Finans blir ny huvudsponsor!

Lunds VK har fått en ny huvudsponsor i Euro Finans och inleder därmed säsongen 14/15 på bästa tänkbara sätt. Avtalet skrevs på i början av september och sträcker sig totalt över tre år.

Det har varit på gång ett litet tag så det känns otroligt kul att nu äntligen kunna presentera dem officiellt, konstaterar sportchef Linus Oscarsson. Det betyder så klart väldigt mycket för klubben, inte bara för A-lagens satsning mot Elitserien utan även för den fortsatta utvecklingen i och runtomkring Lund.

– Pierre Jarlskog, sponsoransvarig på Euro Finans, kommenterar samarbetet på följande sätt; det är mitt jobb att hitta och stötta initiativ och idrottsföreningar, framförallt, inom vår hemkommun Lund. Vår passion har alltid varit att lyfta Lund och särskilt dess ungdomar. Därför är vi på Euro Finans stolta över att kunna hjälpa LVK på deras resa mot Elitserien och i deras åtagande att sprida volleyboll inom Lund. 

[fleximage caption=’Pierre Jarlskog och Linus Oscarsson är nöjda med det nyss påbörjade samarbetet’]Pierre Jarlskog och Linus Oscarsson[/fleximage]

– Verksamhetsansvarige Stefan Sjöström fyller på; vi är både glada och stolta över att Euro Finans med sitt starka fäste i Lund väljer att stötta oss på det här sättet. Det är ett starkt kvitto på att vår verksamhet håller en hög nivå samtidigt som det ger oss en trygghet i vårt framtida arbete, avslutar Stefan.

Om Euro Finans
Euro Finans AB grundades 1987 och är idag störst i Sverige på fakturaköp.
Inom affärsområdet finansiella tjänster erbjuder vi våra kunder ökad likviditet och en enklare administration genom att köpa deras fakturor. Företaget anlitas av tusentals företag både små och medelstora som önskar en enklare administration, har säsongsvariationer, expanderar eller har besvärlig ekonomi. Varje år finansierar vi omkring 150 000 fakturor såväl svenska som utländska till värde av över tre miljarder.

Hemsida: eurofinans.se.

logo