Lunds Herrar C skräller mot Vindrarps VK C!

Efter en säsong med många motgångar spelar Lunds Herrar C till sig en 3-2 vinst mot Vindrarp C hemma i Fäladsfortet!

Lunds VK C – Vindrarps VK C 3-2 (15-25, 16-25, 25-23, 25-19, 15-8)

Efter ett första förlorat set där laget har svårt att komma till ordentliga anfall men får många blockpoäng, kommer känslan i andra set att det faktiskt är rätt jämnt! Med en ständigt ökande kvalitet och en fortsatt bra centerblock, särskilt av Tobias Palmér, når laget 11-11 innan en svacka får Vindrarp att dra ifrån och vinna set 2.

Men nu var gnistan tänd och efter att ha jagat Vindrarp med några få poäng back, krigar laget sig ikapp, trots att liberon Robin Jönsson skadar foten. Anfallen blir fler och tack vare bra försvarsspel, plus en hel del jävlar anamma, vinner Lund tredje set med 25-23 efter flera långa och spännande bollar.

I fjärde set fortsätter Lund att jobba på allt, och med tryck i servarna samt med stigande moral drar laget ifrån de sista poängen. Blocken sitter och det allt mer stressade motståndarlaget får problem med kantanfallen och Lund C vinner setet med 25-19.

I sista set tas en snabb 13-2 ledning med fortsatt bra anfall. Lund får tillslut också lite nerver men vinner setet med 15-8 och då även matchen!

Aldrig har så många pusselbitar suttit på plats i samma match. Det är en fröjd att känna att Lunds Herrar C kan hålla en sådan kvalitet och det hoppas vi få se mer av!

Ett stort tack till publiken, som hejade på med stor entusiasm.