Lunds VK:are prisade under Säsongsskiftet

Under Säsongsskiftet delade styrelsen ut priser i olika kategorier till personer som har utmärkt sig lite extra under säsongen som gått. Stort GRATTIS till alla!

Årets Ungdom – Jacob Link
Jacob är en av Sveriges mest lovande spelare. Jacob har haft en fantastisk säsong där han blev trea i Elitseriens poängliga samt blev  utsedd till Årets Genombrott i Svensk Volleyboll. Jacob har under många år abonnerat på Allstar platser i olika ungdoms-SM och har  representerat Sverige vid många tillfällen i U-landslagen. Vid U19-SM, där Lund slutade 5:a, gjorde Jacob ett utmärkt jobb för laget i rollen som lagkapten.

[fleximage caption=’Årets Ungdom – Jacob Link’]Årets ungdom - Jacob Link[/fleximage]

Årets Senior – Jonathan Karlsson
Jonathan är en ambitiös spelare och lagkamrat som alla tränare önskar ha i sitt lag. Med ett stort driv efter att hela tiden utvecklas lämnas inget åt slumpen utan Jonathans framgångar på och utanför planen stavas hårt arbete med en härlig inställning. Under säsongen har Jonathan varit den stora poängmakaren i vinstmaskinen Lund och han avslutade säsongen med seger i poängligan i Kvalserien.

[fleximage caption=’Årets Senior – Jonathan Karlsson’]Foto 7a[/fleximage]

Årets Ledare – Klara Bosrup och Lovisa Persson Hansson
Klara och Lovisa är väldigt uppskattade som ledare av barnen och föräldrarna. De har hela tiden ett driv att utveckla sina träningar och försöka ta ytterligare steg för att barnen ska fortsätta utvecklas samtidigt som de har roligt. Deras sätt att hantera allt från barnen på träningarna/tävlingarna till att samverka med föräldrarna och klubben imponerar stort.

[fleximage caption=’Årets Ledare – Klara Bosrup och Lovisa Persson Hansson’]Årets ledare - Klara och Lovisa[/fleximage]

Årets LVK:are – Christopher Olsén
Christopher bidrar otroligt mycket och inte bara till hans lag, utan alla lag och hela klubben. Christopher ställer upp som tränare när det behövs, hoppar in extra när andra lag behöver förstärkning, hjälper till och dömer matcher när det krisar och är alltid behjälplig, utan en tvekan och sprider glädje till oss alla. Christopher är en riktig klippa!

[fleximage caption=’Årets LVK:are – Christopher Olsén (t.v.) flankerad av Linus Oscarsson, sekreterare i styrelsen’]Årets LVKare Christopher Olsén[/fleximage]