Inför Sparbanken Skåne Open lördag 8 augusti

7 augusti, 2015

Lunds VK hälsar alla varmt välkomna till Borgarparken imorgon lördag den 8 augusti och säsongens tredje beachturnering i Lund – Sparbanken Skåne Open! Nedan kommer lite bra information inför turneringen.

Turneringen
Till herrturneringen är endast 4 lag anmälda och vi ställer tyvärr in herrklassen. Till damturneringen är 8 lag anmälda. Ni är välkomna att checka in från kl 08:30. Viktigt att åtminstone en i laget kommer till oss i tältet och anmäler sin ankomst så vi vet att ni är på plats. Runt 09.00 kör vi tekniskt möte och därefter startar matcherna så fort som möjligt, senast 09:20.

Hitta hit
Borgarparkens Beach Arena ligger i Borgarparken på Norra Fäladen. Kör man bil finns parkering på Fäladstorget, på Fäladsgården eller vid Actic Delphinen (se kartan). Beach Arenan ligger ca 200m öster om Fäladstorget. Åker man kollektivt tar man stadsbuss nr 2 (riktning Annehem) och hoppar av vid stoppet Fäladstorget, alternativt tar man stadsbuss nr 4 (riktning Norra Fäladen) och hoppar av vid stoppet Rådhusrätten och går till Borgarparken genom bostadsområdet Rådhusrätten. Kommer man till centralstationen i Lund får man vandra till busshållplatsen som heter Åke Hans. Därifrån avgår både buss nr 2 och buss nr 4. För mer info om plats och avgångar vänligen se Skånetrafikens hemsida.

Betalning
Startavgiften på 400:- bör redan vara inskickad till Lunds VK:s bankgiro 424-0610. OBS! Märk betalningen med era namn. Medlemmar i Lunds VK erhåller 25:- rabatt per spelare. För de paren som inte redan har betalat finns också möjlighet att ta med startavgiften kontant men observera då att det kostar 50:- extra per lag.

Övrigt
Det kommer att finnas försäljning av korv och bröd, kaffe/kaka, läsk och frukt under dagen. Preliminärt spelschema finns på Profixio här. Har ni frågor gällande turneringen som inte besvarats i detta mail så tveka inte på att höra av er. Vi hoppas verkligen på att kunna få bjuda på ett trevligt arrangemang!

Varmt välkomna än en gång till Borgarparkens Beach Arena på lördag!

Mvh

Sandra Petersson, tävlingsansvarig Lunds VK
0706-35 33 63
sandrapetersson@gmail.com