Inför Euro Finans Challenger söndag 9 augusti

Lunds VK hälsar alla varmt välkomna till Borgarparkens Beach Arena och Euro Finans Challenger på söndag den 9 augusti! Nedan kommer lite bra information inför turneringen.

Turneringen
Både herr- och damturneringen är fulltaliga. Ni är välkomna att checka in från kl 08.30. Viktigt att åtminstone en i laget kommer till oss i tältet och anmäler sin ankomst så vi vet att ni är på plats. Runt 09.00 kör vi tekniskt möte och därefter startar matcherna så fort som möjligt. Preliminärt spelschema finns på Profixio här.

Seedning
Deltagande lags seedning kan hittas via den här länken.

Hitta hit
Borgarparkens Beach Arena ligger i Borgarparken på Norra Fäladen. Kör man bil finns parkering på Fäladstorget, på Fäladsgården eller vid Actic Delphinen (se kartan). Beach Arenan ligger ca 200m öster om Fäladstorget. Åker man kollektivt tar man stadsbuss nr 2 (riktning Annehem) och hoppar av vid stoppet Fäladstorget, alternativt tar man stadsbuss nr 4 (riktning Norra Fäladen) och hoppar av vid stoppet Rådhusrätten och går till Borgarparken genom bostadsområdet Rådhusrätten. Kommer man till centralstationen i Lund får man vandra till busshållplatsen som heter Åke Hans. Därifrån avgår både buss nr 2 och buss nr 4. För mer info om plats och avgångar vänligen se Skånetrafikens hemsida.

Betalning
Startavgiften på 500:- betalas senast 5 augusti till Lunds VK:s bankgiro 424-0610. OBS! Märk betalningen med era namn. Medlemmar i Lunds VK erhåller 25:- rabatt per spelare. Notera även att startavgiften vid kontant betalning på plats eller senare är 550:- per lag.

Övrigt
Det kommer att finnas försäljning av korv och bröd, kaffe/kaka, läsk och frukt under dagen. Har ni frågor gällande turneringen som inte besvarats här så tveka inte på att höra av er. Vi hoppas verkligen på att kunna få bjuda på ett trevligt arrangemang!

Varmt välkomna än en gång till Borgarparkens Beach Arena på söndag!

Mvh

Stefan Sjöström, tävlingsansvarig Lunds VK
0705-83 15 28
stefan.sjostrom@lundsvk.se