Välkomna till LUSSEVOLLEY onsdag 16 december

Varmt välkomna till klubbens traditionsenliga Lussevolley onsdagen den 16 december mellan kl 18.30-20.30 i Idrottshallen.

Klubben bjuder på gott Lussefika!

Alla på plats deltar i utlottning av fina Lunds VK-priser!

KLUBBFOTO!
Alla som har fått den röda Lunds VK-tröjan av klubben i höst, ta med den till Lussevolleyn så tar vi ett klubbfoto! Ni som inte har den klubbtröjan, ta någon annan Lunds VK tröja eller röd tröja om ni har. Har du inte fått en klubbtröja i höst? Det finns fortfarande 1-2 tröjor kvar i varje storlek (116-XXL), först till kvarn…

Pris delas ut till bästa Lussevolleyklädsel!

Alla medlemmar, föräldrar, sponsorer och andra volleybollintresserade är välkomna att delta – vi kommer att spela Lussevolley i tre olika klasser: Kidsvolley, 4-manna och 6-manna. Precis som tidigare är det mixade lag som gäller.

Passa också på att köpa fina Lunds VK-souvenirer i caféet. Kanske en LVK-mugg till mamma och pappa i julklapp eller ett par nya LVK-strumpor?

Vad: Lussevolley
När: Onsdagen den 16 december, start kl 18.30-20.30 (var ombytta och klara. Kidsvolley och 4-manna spelar till ca kl 19.30)
Var: Idrottshallen (Högevallsgatan 1)
För vem: För alla i klubben (spelare, ledare, föräldrar mfl) och även andra som vill vara med och damma av skorna för en kväll! (Ingen anmälan behövs utan det är bara att dyka upp, lagen lottas på plats)

Varmt välkomna onsdagen den 16 december!

Stort tack till Lunds kommun för bidraget till Lussevolleyn!

[fleximage caption=’LUSSEVOLLEY’]Samling Lussevolley 2013[/fleximage]