Inför Euro Finans Cup 2018 söndag 16 sept

Euro_Finans_rullande

Lunds VK hälsar alla varmt välkomna till Idrottshallen i Lund söndag den 16 september och Euro Finans Cup! Nedan kommer lite bra information inför turneringen.

Turneringen
Herrklassen har 5 anmälda lag och till damklassen är 9 lag anmälda. Vi har tillgång till  hallen från kl 08.00. Ledarsamling kl 08.30 i konferenslokalen. Första matchstart kl 09.00.

Hitta hit
Idrottshallen ligger i kanten av Stadsparken i Lund (Högevallsgatan 1). Kör man bil finns parkering utanför Idrottshallen, dock ganska dyrt och endast 4 timmar i taget. Bättre är att parkera på Arena Park, bakom Högevallsbadet/Idrottshallen (ca 200 m från hallen), som är billigare och man kan stå längre tid. Åker man kollektivt med tåg är det endast en kort promenad från Centralstationen.

Spelschema
Preliminärt spelschema Damklassen.

Grupp 1:
Kronan VBK A
Ystads VK
Lunds VK C

Grupp 2:
Alingsås VK
Engelholms VS
IFK Helsingborg

Grupp 3:
Lunds VK B
Malmö VK
Kronan VBK B

Preliminärt spelschema Herrklassen.

Grupp 1:
Engelholms VS
Lunds VK B
Ystads VK
IFK Helsingborg
Hässleholms VK

Regler
– Alla lag dömer alla sina matcher även efter att man har spelat sin sista match.
– Det pågår en distriktsdomarutbildning på söndag i Idrottshallen och deltagarna under utbildningen kommer att döma vissa matcher under turneringens gång, vilka det blir meddelas på plats.
– I damklassen spelas gruppspelet i bäst av 2 set till 25 poäng (börja från 5-5), slutspelet i bäst av 3 set (25, 25, 15, börja från 0-0).
– I herrklassen spelas gruppspelet i bäst av 2 set till 25 poäng (börja från 0-0), slutspelet i bäst av 3 set (25, 25, 15, börja från 0-0).
– Kort inspike för alla lagen endast vid lagets första match.
– Lunds VK tillhandahåller bollar till uppvärmning.

Kiosk
Det kommer att finnas försäljning av korv och bröd, varma mackor, kaffe/kaka, läsk, godis och frukt under dagen i kafeterian.

Övrigt
Har ni frågor gällande turneringen som inte besvarats här så tveka inte på att höra av er. Vi hoppas verkligen på att kunna få bjuda på ett trevligt arrangemang!

Varmt välkomna än en gång till Idrottshallen på söndag!

Mvh
Stefan Sjöström, tävlingsansvarig Lunds VK
0705-83 15 28
stefan.sjostrom@lundsvk.se