Lunds VK och Craft inleder samarbete

Idag kan Lunds VK presentera de mycket glädjande nyheterna att föreningen har ingått ett nytt samarbete med sportvarumärket Craft. Det nya samarbetet sträcker sig över de fyra kommande säsongerna.

[fleximage caption=”][/fleximage]

– Vårt nya samarbete med Craft känns mycket bra och vi är fulla av förväntan, kommenterar Stefan Sjöström, klubbchef i Lunds VK. Craft är ett riktigt spännande sportvarumärke och de kan erbjuda oss ett komplett klädsortiment för alla våra behov i föreningen. Tillsammans med Craft ser vi fram emot att kunna representera Lunds VK på allra bästa sätt i vår verksamhet de kommande säsongerna, avslutar Sjöström.

[fleximage caption=’August, Petter och Martin provar den nya Craft-kollektionen. Foto: Petter Borna Foto’][/fleximage]

Samarbetet innebär bland annat att Craft kommer att förse Lunds VKs elit- och ungdomslag med plagg för träning, tävling och representation.
– Vi har under flera år satsat väldigt hårt på att bli ett av världens främsta varumärken inom match- och träningskläder för lagsport, säger Stefan Persson, VD på Craft. Att vi nu påbörjar ett nära samarbete med elit- och ungdomsklubben Lunds VK känns såklart fantastiskt roligt och är ännu ett kvitto på att vi jobbar på rätt sätt, avslutar Persson.

[fleximage caption=’Linn provar den nya modellen av matchtröja, som kommer att vara sublimerad. Foto: Petter Borna Foto’][/fleximage]

Samtidigt som Lunds VK ingår avtal med Craft förlänger man med Stadium som sportleverantör i ytterligare fyra år. Lunds VK och Stadium har under de senaste åtta åren haft ett nära samarbete.
– Vi är väldigt glada över förlängningen med Lunds VK, kommenterar Glenn Larsson, Stadium Team Sales. Klubben har tagit stora steg under de åtta åren vi har samarbetat hittills. Jag ser en otrolig potential i bytet till Craft då det ger Lunds VK stora möjligheter att profilera klubben fullt ut. Lunds VK har alltid haft en fantastisk lojalitet till oss leverantörer och det ska bli spännande att se vad bytet till Craft kommer att ge för effekt, avslutar Larsson.

Lunds VKs nya profilguide och kollektion med Craft-kläder kommer att presenteras under sommaren tillsammans med ett nytt beställningsförfarande.

Länkar
Craft
Stadium Team Sales
Lunds VK

[fleximage caption=’Stina är nöjd med de nya Craft-kläderna! Foto: Petter Borna Foto’][/fleximage]