Stort tack från Herrar A

Tack från oss i Herrar A!

Igår spelade vi i herrlaget den sista och mest betydelsefulla match för denna säsong borta i Borås. Stämningen i bussarna upp var bra men ganska nervös då vi alla var mycket väl medvetna om att vi spelar för Lunds Volleybollklubbs framtid. En förlust skulle innebära nedflyttning till division ett. De senaste veckorna har varit väldigt tuffa med mycket träning och lite vila. Allt fokus har legat på den sista kvalmatchen som vi spelade under gårdagen borta mot IK Ymer. Men för att göra detta möjligt har vi i Herrar A fått en otroligt stöttning från hela klubben.

Vi i Herrar A vill därför först och främst tacka alla underbara och fantastiska själar i Herrar B som har slitit som djur de senaste veckorna tillsammans med oss. Ni har cyklat mellan träningarna, tränat dubbelt flera dagar i veckan och orkat släpa er till hallen på fredagskvällarna för att skapa de bästa förutsättningarna för oss i kvalet. Utan Er hade vi aldrig stått där vi står idag med en säkrad plats i Elitserien 2018/19!! Ännu en gång ett stort tack till Herrar B från oss alla i Herrar A! Ni är guld!

Sen vill vi även tacka publiken för allt stöd vi fick under förra lördagen när vi tog emot Vingåker hemma i Idrottshallen. Tyvärr gick inte matchen alls som vi velat men ni på läktaren och runt om var magiska. Ni bidrog med mer än ni tror. Allt trummande, skrikande, hejande, klappande och peppande gjorde det så mycket roligare att spela trots att det inte gick vägen. Så om vi i laget får önska något till nästa säsong så är det samma grymma publik som sista matchen fast på alla matcher.

Sist men inte minst vill vi även ägna ett stort tack till alla våra sponsorer som stöttat oss under denna säsong.
Euro Finans AB och Sparbanken Skåne som gjort det möjligt för Lunds VK att bedriva två elitlag och hjälpt oss att bli Sveriges största volleybollklubb.
Glorias Sportsbar & Restaurang som har mättat våra magar på hemma- och bortamatcher
Gerdahallen som hjälpt oss med allt inom styrketräningsbiten och sen alla andra sponsorer som också hjälpt klubben att genomföra denna säsong på bästa sätt: Vinge, Stadium, JustNu, LKF, PUMA, PerformIQ, Tetra Pak, Alfa Laval, Folkes Biluthyrning AB, Axis Communications, BW Mäklarbyrå AB, Lundachark AB, Centerlöf & Holmberg, Online Fulfillment Sverige AB, Aqua Invent AB.

Nu väntar sommaruppehåll och förberedelser inför nästa säsong.

Ett jättestort tack ännu en gång till ALLA för denna säsong och ha en trevlig sommar önskar vi i Herrar A!

// Lagkapten Pontus Nilsson med lag.