Lunds VK och LKF förlänger samarbetet

Med glädje kan vi berätta att Lunds VK och LKF (Lunds Kommuns Fastighets AB) har kommit överens om ett nytt samarbetsavtal som sträcker sig över två år. Samarbetet är centrerat kring barn- och ungdomsverksamheten både inomhus och de aktiviteter som Lunds VK bedriver på Borgarparkens Beach Arena. LKF blir också namnsponsor till succéturneringen Sommartoppen, denna och nästa sommar. Alla boende i LKF deltar gratis på Sommartoppen by LKF.

Britta Anfast, bosocial utvecklare på LKF, kommenterar det fördjupade samarbetet:
Att det finns föreningar i Lund som erbjuder aktiviteter och en meningsfull fritid, till framförallt barn och unga, är väldigt viktigt. Därför är det roligt att kunna fortsätta samarbetet med Lunds VK. Att vi i år har utökat samarbetet i form av ”Sommartoppen by LKF”, där LKFs hyresgäster deltar gratis, är extra angeläget då vi står inför en sommar som fler kommer att tillbringa på hemmaplan.

Stefan Sjöström, klubbchef Lunds VK, berättar:
Samarbetet med LKF är mycket värdefullt för oss. LKF är en aktiv aktör i Lundasamhället och tar ett stort socialt ansvar för att skapa en trivsam och trygg miljö för deras hyresgäster och i deras bostadsområden. Vi känner oss stolta att få vara en del av deras arbete och ser mycket fram emot vårt fortsatta samarbete.

Sommartoppen by LKF – första tillfället är onsdag den 8 juli kl 18-20 på Borgarparkens Beach Arena och de följande fem onsdagarna med sista omgången onsdag den 12 augusti. Mer information om Sommartoppen kommer inom kort på vår hemsida. Här finns info om första omgången av Sommartoppen.

 

[fleximage caption=”][/fleximage]