Lunds VK förlänger med Helena Thulin

Centern Helena Thulin och Lunds VK har kommit överens om en förlängning till kommande säsong. Helena utvecklades mycket under sin första elitsäsong och är taggad för fortsättningen.
– Jag ser verkligen fram emot kommande säsong! kommenterar Helena Thulin.

Lunds VKs damelittrupp är snart komplett och tränarna ligger redan långt framme med planeringen inför kommande säsong.
– Vi är mycket glada att ha gjort klart med Helena, säger klubbchefen Stefan Sjöström. Helena har gjort stora framsteg under sin första elitseriesäsong och med hennes vilja att fortsätta utvecklas är jag övertygad om att vi kommer att få se mycket mer av henne säsongen som kommer, avslutar Sjöström.

[fleximage caption=’Helena Thulin klar för säsongen 2018-19′][/fleximage]

Här kommer några frågor till Helena om säsongen 18-19:

Du har nyss avslutat din första elitsäsong och nu signat för en fortsatt elitsatsning i Lunds VK. Jätteroligt! Hur går dina tankar just nu?
Jag ser verkligen fram emot kommande säsong! Det ska bli kul att fortsätta bygga på det vi startat och fortsätta vår utveckling som lag. Under maj månad har det varit skönt att fokusera på gym och studier men nu ser jag verkligen fram emot att träna volleyboll igen!

Vilka erfarenheter tar du med dig till nästa år från debutåret i elitserien?
Den viktigaste lärdomen är för mig att aldrig ge upp eller tappa modet. Trots förluster måste man kunna blicka framåt och fokusera på utvecklingen. Det är aldrig kul att förlora men så länge man lär sig något utav det är det en vinst i sig. En annan erfarenhet är att hårt arbetet alltid lönar sig!

Vad är ditt mål till kommande säsong?
Jag vill bli starkare både fysisk och mentalt, förbättra min teknik som center och på så vis utvecklas till att bli en stabilare volleybollspelare.

Fakta
Helena Thulin
Ålder: 22
Längd: 182cm
Position: Center
Spikehopp: 282cm
Tidigare klubbar: Lunds VK

Länkar
Elitserien volleyboll