LKF Kidsvolley Cup i Idrottshallen 13 nov

Söndagen den 13/11 spelades det LKF Kidsvolley Cup i idrottshallen. Våra träningsgrupper från Fäladen och Järnåkra deltog med totalt ca 20 spelare, uppdelade på fem lag. Förutom ett antal matcher mellan LVK-lag stod Ystad och Svedala för motståndet.

Matcherna, som spelas på tid (tio minuter), flöt på fint under eftermiddagen och spelades med stor glädje. Samtliga spelare tog flera steg framåt under turneringen till sin egen, coachers och åskådarnas stora glädje.

I en turnering, där alla är vinnare, avslutades tävling med medaljer till alla deltagare. Stort tack till Lovisa, Evelina B och Sara B från vårt Elitlag som agerade prisutdelare.

Nu var inte dagen slut där, för efter prisutdelning bjöd LKF på korv med bröd och därefter blev det film i konferenslokalen samtidigt som vårt Elitlag värde upp inför mötet med Gislaved. Flertalet av kidsvolleyspelarna stannade kvar och var med på inspring /presentation av Elitlaget och gjorde vad de kunde för att ge de något äldre spelarna extra energi inför matchen.

Ett stort tack till tävlingsledning, gänget i cafeterian, tränare och alla föräldrar på plats. Det blev en härlig dag i hallen.

[fleximage caption=’Lagfoto med kidsvolleyspelarna tillsammans med Evelina Brink, Lovisa Bergh och Sara Blasberg från damer A!’]kidsvolley-13-nov[/fleximage]