Leni Slipac förlänger med Lunds VK

Lagbygget inför säsongen 2018-19 har dragit igång och vi kan med glädje meddela att första pusselbiten är på plats. Passaren Leni Slipac har valt att förlänga med moderklubben.
– Att Leni är klar för kommande säsong känns mycket bra, kommenterar klubbchef Stefan Sjöström. Leni är en spelare med stor motivation, talang och viljan att träna mycket. Leni bidrar mycket både på planen och utanför till laget och föreningen, avslutar Stefan.

[fleximage caption=’Leni Slipac klar för 2018-19′]Leni_Slipac_1[/fleximage]

Vi har också fått möjligheten att ställa några frågor till Leni kring den fortsatta satsningen.

Du har precis avslutat din första elitsäsong och nu signat för en fortsatt elitsatsning i Lunds VK. Jätteroligt! Hur går dina tankar just nu?
Jätteroligt att få fortsätta vara med och utvecklas i detta unga lag. Jag är optimistisk. För att bli bra måste man träna hårt, mycket. Nu känns det som att inledningsfasen på min resa är över och till nästa säsong ska det bli roligt att få fortsätta göra mer väsen.

Summera årets säsong med tre ord.
Erfarenhet, glädje och färg!

Vilka erfarenheter tar du med dig till kommande säsong?
Inför kommande säsong tar jag med mig kunskapen och inspirationen som mina lagkamrater och andra spelare i de andra lagen gett mig! Det är så jäkla kul att se tjejer runt om i landet träna hårt och representera sporten volleyboll på ett exemplariskt sett.

Vad kan publiken och fansen förvänta sig av Lunds VK damelit säsongen 2018-19?
Publiken kan förvänta sig ett lag som kommer vara hungrigt på mer! Som många vet har denna säsong varit tuff med många som slutat från föregående lag och så. Inför kommande säsong kommer vi ha kvar fler som är sugna på att fightas!

Fakta
Leni Slipac
Ålder: 24 år
Längd: 1,72m
Position: Passare
Spikehopp: 2,82m
Tidigare klubbar: Lunds VK

Länkar
Elitserien volleyboll