Inför LKF Open Grön 19 juni

Lunds VK och LKF hälsar alla varmt välkomna till Borgarparken lördag den 19 juni och LKF Open Grön! Nedan kommer lite bra information inför turneringen.

Turneringen
Båda klasserna är fullbokade med 16 damlag och 16 herrlag anmälda! Ni är välkomna att checka in från kl 08:30. Viktigt att en i laget kommer till oss i tältet och anmäler sin ankomst så vi vet att ni är på plats. Runt 09.00 kör vi tekniskt möte och därefter startar matcherna så fort som möjligt, senast 09:20. För startfält i respektive klass se profixio där även preliminärt spelschema kommer upp innan turneringsstart.

Hitta hit
Borgarparkens Beach Arena ligger i Borgarparken på Norra Fäladen. Kör man bil finns parkering på Fäladstorget, på Fäladsgården eller vid Delphinen (se kartan). Beach Arenan ligger ca 200m öster om Fäladstorget. Åker man kollektivt tar man stadsbuss nr 2 (riktning Annehem) och hoppar av vid stoppet Fäladstorget, alternativt tar man stadsbuss nr 4 (riktning Norra Fäladen) och hoppar av vid stoppet Rådhusrätten och går till Borgarparken genom bostadsområdet Rådhusrätten. För mer info om plats och avgångar vänligen se Skånetrafikens hemsida.

Medicinskt protokoll
Vi följer Svensk Volleybolls medicinska protokoll om alla spelare ska ha tagit del av innan turneringen.

Alla spelare tar med sig egen visselpipa. Vi säljer visselpipor på plats för 40kr/st. Endast swish 123 085 55 28.

Det finns tvål och handsprit tillgängligt vid turneringen.

Övrigt
Vattenkran och utomhusdusch finns vid Beach Arenan. BajaMaja finns också i anslutning till Beach Arenan. Vi erbjuder enklare försäljning (korv m bröd). Matbutiker finns 200m bort på Fäladstorget. Har ni frågor gällande turneringen som inte besvarats här så tveka inte på att höra av er. Vi hoppas verkligen på att kunna få bjuda på ett trevligt arrangemang!

En sista påminnelse
Det är jättekul att tävlingar är igång men glöm inte av att fortsätta föregå med gott exempel. Håll avstånd till varandra så gott det går, undvik handklappning med motståndarlag och tvätta händerna ofta.

Varmt välkomna än en gång till Borgarparkens Beach Arena på lördag!

/Linus Oscarsson, tävlingsansvarig Lunds VK
0706-395415
info@lundsvk.se

[fleximage caption=”][/fleximage]