Hjälp oss utveckla Lunds VK

Hej alla volleybollglada!

Var med och hjälp oss att fortsätta att utveckla Lunds Volleybollklubb!

Vi som skriver till dig är volleybollföräldrar och vår tanke är att ge dig en möjlighet till privatsponsring. Din gåva kommer att kunna ge spelarna det där lilla extra samt hjälpa klubben i visionen att erbjuda volleyboll från lek till elit – för alla.

Glöm inte engagerade mor- och farföräldrar, kusiner, vänner och alla andra ni känner som vill vara med att stödja Lunds VK.

För att behålla Lunds VK känslan och göra klubben ännu bättre vill vi kunna ge våra tränare vidareutbildning, öka de sociala aktiviteterna kring volleybollen och arbeta med våra medlemmars trygghet och säkerhet i klubben söker vi nu er som har en möjlighet att bidra.

Andra exempel på saker vi söker bidrag till (men ta gärna en kontakt för vidare diskussion då säkert både ni och vi har många idéer) är:

  • Barn/Ungdom: Gemensam pizzakväll på större turneringar där vi åker med flera lag från föreningen
  • Elitlagen: Bidrag till middagar på de långa bortamatcherna (ca 1500 kr per lag och resa)
  • Motion: Specialträningar med speciellt inbjudna tränare på olika teman

Ett annat sätt att stödja klubben på är att gå med i 2009-klubben. Här sponsrar du med 2009 kr och får två säsongskort till elitmatcherna.

Lite om klubben:
Lunds Volleybollklubb bildades 2009, genom ett samgående mellan LUGI Volleyboll och VF Fäladen. I volleyboll står laget före jaget med kommunikation och samarbete som grund. Lunds VK erbjuder träning och matchspel i volleyboll för barn, ungdomar och vuxna i både inomhus- som beachvolleyboll. Med volleybollen som gemensam nämnare erbjuder Lunds VK en utvecklande och meningsfull sysselsättning för ledare och spelare. Lunds VK:s verksamhet bygger på gemenskap, fair play, professionalitet och engagemang.

Insättning görs på Lunds Volleybolls privatsponsorkonto med nummer: BG 888-5626

Vi är även intresserade av att utöka vår företagssponsring. Om ni är intresserade av företagssponsring, har kontakter eller tips, kontakta Andreas Andersson, styrelse@lundsvk.se.

Sprid gärna detta brev till andra som ni tror kan vara intresserade att utveckla Lunds Volleybollklubb.

Tveka inte att kontakta någon av oss ifall det är något ni undrar över!

Givetvis tar vi också gärna emot sponsring i form av tid och engagemang, bara hör av er med era goda idéer till styrelse@lundsvk.se.

Med vänlig hälsning

Catharina Borna, catharina.borna@gmail.com, 0732-032233
Lena Borna, lena.borna@telia.com, 0709-131049
Kristina Berlin, kristina.berlin@familjens.it, 0733-226895
Anne Link, linkanne@hotmail.com, 0705-518628

[fleximage caption=”]logo[/fleximage]