Flera LVK:are uppmärksammades under lyckat Säsongsskifte

Söndag den 27 maj träffades ett 80-tal LVK:are till årets Säsongsskifte på ett härligt Borgarparkens Beach Arena – nytt deltagarrekord dessutom! Den årliga och roliga mixturneringen spelades och där vi för första gången någonsin inte behövde avgöra turneringen genom den klassiska servetävlingen. Caleb Adams stod efter alla 5 omgångar som ensam segrare – stort grattis till Caleb! Eftermiddagen fortsatte sedan med prisutdelning av utmärkelserna till några personer som har utmärkt sig lite extra under året i kategorierna Årets Ungdom, Årets Senior, Årets Motionär, Årets Ledare och Årets LVK:are. Se motiveringarna nedan.

Innan Säsongsskiftet avslutades med varmkorv och mer beachvolley lottades några fina priser ut bland deltagarna med högvinsten en hotellnatt för två personer på Nordic Choice Hotels – ett varm tack till vår nya sponsor Nordic Choice!

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till alla medlemmar, föräldrar, supporters, ledare och sponsorer som bidragit till säsongen 2017-18 – ha en riktigt skön (beachvolley)sommar och på återseende säsongen 2018-19!

/Styrelsen

[fleximage caption=’Gott om LVK:are på Säsongsskiftet!’][/fleximage]

[fleximage caption=’Dags för prisutdelningar av olika slag.’][/fleximage]

[fleximage caption=’Caleb Adams, vinnare av mixturneringen 2018, här med Linus Oscarsson, prisutdelare!’][/fleximage]

[fleximage caption=’Pristagarna för säsongen 2017/18! fr.v. Petter Lindholm Berlin, Linn Abrahamsson, Christian Hansen, Tobias Anderson, Arianna Costa, Tim Johansson. (saknas på bild gör Fernando Matute Alvarez) ‘][/fleximage]

Årets Ungdom – Tim Johansson

Motivering Tim
Årets ungdom har spelat i klubben sedan tidig ålder och har det senaste året utvecklats både som individuell spelare med landslagsmeriter och som lagspelare, där han visat stort engagemang och hjälpsamhet mot lagkamrater. Trots att Tim detta år inte har bott i Lund, så har han när han varit hemma synts på flera olika ungdoms- och seniorträningar där han stöttat, hjälpt till och delat med sig av vad han lärt sig under året på RIG.

Årets Senior – Linn Abrahamsson och Petter Lindholm Berlin

Motivering Linn
Årets senior på damsidan var en ny spelare i Lunds VK denna säsong och kom tillbaka till volleybollen efter ett uppehåll. I ett i princip nytt lag har Linn varit en spelare att luta sig emot i anfallsspelet. Linn slutade på femteplats i elitseriens poängliga och blev därmed bästa svenska spelare. Som ny i klubben, i ett lag som i princip var helt utbytt från förra säsongen imponerar det stort att kunna prestera på hög nivå från första match.

Motivering Petter
Petter har tagit steget från junior till senior, från div 1 till elitserien, tagit över liberorollen från en mångårig trotjänare och belönats med att ha blivit nominerad som årets rookie i elitserien. Under den första tuffa elitseriesäsongen för Lunds VK:s herrar har Petters liberospel och servemottagning varit något som glatt publiken. Petters utveckling och förmåga att hantera den nya situationen imponerar och gör honom välförtjänt till att bli årets herrsenior.

Årets Motionär – Arianna Costa

Motivering Arianna
Arianna started playing M3 but soon managed to play herself up to M1, where she has become one of the key players in the matches M1 has played against other teams in Skåne. When the women’s C team needed help Arianna joined them. Staying longer in Sweden than originally intended she has become a motivator to take other players to the beach courts. Besides, Arianna has also taken initiative to organize activities with teammates outside the court.

Årets Ledare – Fernando Matute Alvarez och Christian Hansen

Motivering Fernando
Fernando har med sitt ledarskap entusiasmerat barnen på ett pedagogiskt sätt så att alla barnen har roligt, utan att tappa fokus på volleybollen under träningarna. Titta gärna in på någon träning om ni vill få inspiration där barnen spelar på respektive nivå och samtidigt utvecklas genom glädjen i träningen. Under sin tid i klubben har Fernandos ledarskap skapat en stämning som gör att alla barn känner sig välkomna.

Motivering Christian
Christian har under sina år som kidsvolleyledare gjort ett fantastiskt arbete med att utveckla kidsvolley level 1-3 (eller egentligen kidsvolley 1 till danska 3,5). Hans djupa volleybollkunskap tillsammans med många års erfarenhet av att träna barn och ungdom har lett till att kidsvolleyträningarna idag håller en väldigt hög nivå där barnen, förutom att ha roligt, får med sig en bra volleybollgrund när de går vidare till nästa nivå.

Årets LVK:are – Tobias Anderson

Motivering Tobias
Årets LVK:are inspirerar och har en fantastisk energi både på och utanför planen. Oavsett om det gäller att vara extraspelare på A-lagets träningar eller ta hand om tvätt, körning, sekretariat, stukad tumme spelar det ingen roll – årets LVK:are fixar det. Utöver att inspirera och hjälpa till har Tobias eget spel i herrar B nått nya nivåer denna säsong vilket visar att det ena inte utesluter det andra. Årets LVK:are är kort sagt även årets Förebild.