Anton Borna skriver på för herrelit

En av Lunds VKs stora talanger på herrsidan har skrivit på för herrelit. Det är Anton Borna som nu tar steget upp i A-laget och är klar för elitseriespel.
– Jag är extremt sugen på att komma igång, säger Anton.
– Vi är mycket glada att få välkomna Anton till elittruppen. Han kommer att bidra mycket till nätspelet, kommenterar sportchefen Linus Oscarsson. Dessutom besitter Anton en giftig serve och han bidrar inte minst med en hundraprocentig inställning, avslutar Linus.

[fleximage caption=’Anton Borna klar för säsongen 2017-18′]Anton Borna_hemsida[/fleximage]

Anton har också fått svara på några frågor kring hur han ser på debutsäsongen i elitserien.

Välkommen till elitlaget! Hur går dina tankar?
I och med att detta är mitt första år i A-laget vilket det även är för några andra också så är jag extremt sugen på att komma igång. Jag tror att det kommer vara tufft som nykomlingar i serien men det känns som att vi alla verkligen vill prestera och kommer försöka visa det under säsongens gång. Känslan inför elitlaget och dess utmaningar är alltså extremt positiva!

Vad förväntar du dig av säsongen som kommer?
Jag skulle inte vilja påstå att jag har några förväntningar på laget och hur det kommer gå förutom att alla ska ge 100%. Sen förväntar jag mig att själv utvecklas som spelare under säsongens gång men det får vi ju se resultat på i vår förhoppningsvis.

Vad är dina styrkor som volleybollspelare?
Min främsta styrka är att jag kan bidra till laget med lite glädje och skratt! Jag gillar att hålla det seriöst samtidigt som man måste ha kul och tror jag kan bidra med lite lättsamhet när det behövs.

Vad är din målsättning inför kommande säsong?
För egen räkning har jag satt upp mål som jag vill uppfylla, på planen och på gymmet. Målet är att utvecklas som spelare och bli lite stabilare i alla moment på planen. Sen vill jag såklart att vi som lag får ihop ett stabilt spel till en början och så får vi se hur det går efter det, vinster är ju såklart målsättningen i slutändan så det hoppas jag också på. 🙂

Fakta
Anton Borna
Ålder: 21 år
Längd: 196 cm
Position: Center/Höger
Spikehopp: 330 cm
Tidigare klubbar: Född och uppvuxen i Lunds VK

Länkar
Elitserien volleyboll