Actic och Lunds VK förlänger samarbetet

Lunds VK och Actic har kommit överens om ett nytt 3-årigt samarbetsavtal. I och med detta fortsatta och utökade samarbete går Actic in som huvudsponsor i Lunds VK!

Det är fantastiskt roligt att vi och Actic förlänger och utökar vårt samarbete de kommande tre åren, kommenterar Stefan, verksamhetsansvarig i Lunds VK. Vår verksamhet har utvecklats mycket under de senaste säsongerna och vi ser det som ett kvitto på att vi är på rätt väg när Actic nu väljer att gå in som huvudsponsor till klubben, avslutar Stefan.

Som huvudsponsor kommer Actic att bli en ännu närmare samarbetspartner vad gäller fysträningen i föreningen. Dessutom utökas rabatten på årskort hos Actic för Lunds VK:s medlemmar från 10% till 20%*.

Lunds VK är en spännande och ambitiös klubb och vi ser mycket positivt på vårt fortsatta samarbete, säger Filip Eliasson, föreningsansvarig på Actic. Vi vill finnas nära våra samarbetsföreningar och därför är detta samarbete ytterligare ett steg i rätt riktning. Dessutom satsar vi hårt på att vinna den första upplagan av Företagscupen i beachvolley nu på onsdag, avslutar Filip med ett leende.

 

[divider]

*Detta gäller för Lunds VK:s medlemmar hos Actic**:
– 20% rabatt på årskort för alla medlemmar i Lunds VK
– 20% rabatt på årskort för alla familjemedlemmar till medlemmar i Lunds VK

**Gäller på Actics anläggningar Högevall, Delphinenbadet och Olympen (alla i Lund). Om familjemedlem till medlemmar i Lunds VK vill utnyttja rabatten behöver medlemmen i Lunds VK vara på plats vid köpet. Actics medlemsavgift ingår ej i rabatten. OBS! Denna rabatt går ej att kombinera med andra rabatter på Actic.