Seriestart för damer C borta mot Svedala B

14 oktober, 2017

Lund C kom till start med ett lag där alla utom två gjorde sin debut i seniorsammanhang. Det blev förlust mot ett Svedala B som hade spelare med erfarenhet från de högsta divisionerna i sitt lag 0-3  (14-25, 6-25,14-25).

Coach för dagen, Linus Oscarsson, var väldigt nöjd med hur tjejerna genomförde matchen och att det finns mkt positiva saker att ta med sig. Bra serve med få missar och under långa perioder bra mottag mot ett Svedala som servade bra.

Trots att Svedala var ett bättre lag höll tjejerna fokus och humör på plats under hela matchen.

Nästa helg har tjejerna sin första hemmamatch mot KFUM Malmö. Kom gärna och heja på tjejerna.

Tabell division 2 södra

Nästa match:
Lund C – KFUM Malmö
Lördag 21 oktober
kl 16.45
Fäladshallen C

Foto: Peter Ahlm

Damer C_lagfoto
Damer C 2017-18
Damer C_1
Coach Linus Oscarsson
Damer C_2