Vindrarp B blev för svåra för Herrar C

Bortamatch mot Vindrarps VK B stod på schemat för Lunds VK Herrar C denna fredagskväll. Senast lagen möttes vann Vindrarp övertygande med 3-0 men sedan dess har LVK spelat upp sig ordentligt så det var två väldigt taggade lag som gick ut på planen. Tyvärr kunde inte LVK stå emot Vindrarps många kombinationer och svårlästa passare så även denna gång slutade matchen 3-0 till Vindrarp.

 

Första set började trevande för LVK och fortsatte sämre då lagkaptenen Oscar Svensson skadade tummen och blev tvungen att kliva av. Efter osäkert och ibland övertaggat spel där LVK inte kunde få till anfallen så kunde Vindrarp enkelt vinna första set med 25-12.

I andra set ser spelet helt annorlunda ut och LVK spelar som de gjort de senaste fyra vinsterna. In istället för Oscar Svensson kliver debutanten Alexander Persson och gör en kanonmatch! Setet är helt jämnt upp till 19-19 då Vindrarp lyckas knyta ihop setet och vinner med 25-20.

Efter den snöpliga förlusten av andra set så försöker LVK gång på gång att läsa Vindrarps spel men de är ombytliga och Lund kommer inte riktigt till. Vindrarp leder tredje setet med någon boll setet igenom enda tills i slutet då dem drar ifrån och vinner med 25-19.

 

Det som är positivt med denna match var det fortsatt utmärkta försvarsspelet. Tyvärr var det anfallsspelet som inte fungerade idag, dels på grund av egna misstag men också på grund av Vindrarps stora block. För att summera så var Vindrarp snäppet bättre hela tiden men LVK var inte långt borta, och hade andra set gått LVKs väg hade nog Lundagrabbarna kunnat firat denna fredagsmatch med något poäng i ryggsäcken.