U18 SM-kvalet färdigspelat

I helgen spelade både U18F och U18P SM-kval för att försöka kvala in sig till SM som i år spelas den 13-14 maj i Jönköping för första gången.

Flickorna spelade  i Falkenberg på lördagen den 18 mars tillsammans med 16 andra klubbar. Det gick tufft i gruppen med två förluster mot Svedala och Värnamo och redan i åttondelsfinalen tog drömmen om SM slut när Lund förlorade mot Ljungby med 2-0. Lundatjejerna slutade kvalet på en 11:e plats.

Resultat U18 SM-kval Flickor

Pojkarna spelade sitt SM-kval hemma i Idrottshallen i Lund. Fem lag ställde upp i kvalet och i en serie där alla lagen mötte alla under söndagen den 19 mars. I första matchen ställdes Lund mot Vindrarp och kunde vinna komfortabelt med 2-0. Därefter blev det idel förluster mot de övriga lagen, Engelholm, Ystad och Hylte/Halmstad. Alla lagen i pojkarnas kval kvalificerade sig till SM i Jönköping den 13-14 maj och vi önskar laget stort lycka till!

Resultat U18 SM-kval Pojkar

Vi vill också avslutningsvis rikta ett stort tack till alla spelare, ledare och föräldrar för all hjälp i samband med SM-kvalet i Idrottshallen!

[fleximage caption=’U18P SM-kval i Lund söndag 19 mars’]DSC_1996[/fleximage]