Tredje raka segern för Herrar C

Lunds VK Herrar C åkte till Kvidinge för att ta sig an Åstorps VBK på Alla hjärtans dag. LVK tog hem matchen med 3-1 men det var inget bländande spel från någon av lagen. Seriejumbon Åstorp spelar ett svårläst spel och Lund fastnade allt för ofta i deras sävliga tempo.

I första set tar LVK det säkert och låter motståndarna göra misstagen och tar hem setet med 25-22.

LVK går ut i andra set och ser ut som att dom helst vill åka hem till sina respektive men Åstorp satte käppar i hjulet för planerna på en 3-0 vinst. Setet är jämt fram till 17-17 då Åstorp drar ifrån till 23-17. LVK tar en time out och efter den börjar de spela som de kan men tyvärr lyckas ändå Åstorp ta hem setet med 25-21.

Som vanligt med LVK Herrar C så är det tredje och fjärde seten då de spelar som bäst. Dessa två set tar LVK hem lätt efter bra försvarsspel, framför allt av Jesper Nilsson, och hårt slående Filip Henriksson. Pean Persson kunde göra lite vad han ville ute på sin högerkant och blev för andra matchen i rad poängbäst. Med stort självförtroende och bra lagmoral tar LVK hem de två sista seten med 25-17 och 25-18.

Poängstatistik i Lund:
Jonathan “Pean” Persson 16p (7+)
Filip Henriksson 15p (10+)