Streama alla matcher med supporterabonnemang!

Volleytv.se är här! Med Elitseriens nya streamingtjänst kan du se alla matcher från både grundserien och SM-slutspelet. Sajna upp dig för ett supporterabonnemang och ange Lunds VK som ditt favoritlag, så stöttar du samtidigt vår verksamhet!

Elitvolleyboll upplevs bäst på plats, men det är också världens bästa TV-sport. Därför är det med stor glädje Svenska Volleybollförbundet och elitserieklubbarna gemensamt kan erbjuda såväl nyfrälsta som redan inbitna volleybollfantaster möjligheten att se alla elitseriematcher samlat på den nya streamingplattformen volleytv.se.

Skaffa ett konto nu och se varje superspike, monsterblock och serveess från alla grundserieomgångar och slutspelsfaser! Intäkterna går till elitserieföreningarna. Häng med på den spännande resan från början, hela vägen fram till att svenska mästare koras våren 2021!

Paket och erbjudanden
Det finns flera alternativ att välja mellan, men vi hoppas att du som håller på Lund VK väljer Supporterabonnemanget och anger oss som ditt favoritlag. Då stöttar du nämligen vår verksamhet lite extra!

Är du en av alla de som skaffat streamingkonto under inledningen av säsongen har du som tack dessutom fått ett exklusivt erbjudande (gäller till 9 november) skickat till mejladressen som uppgavs vid registreringen.

Erbjudandet ger 82% rabatt fram till jul för den som tecknar supporterabonnemang. Pris per månad (november och december) med rabatten:
• 14 kr / månad. Därefter 79 kronor / månad.

SUPPORTERABONNEMANG | Alla matcher | 79 kr / månad
– För dig som vill visa dina färger och stötta klubben i ditt hjärta.
– De extra intäkterna tillfaller föreningen du anger vid registrering.
– Lönar sig för dig som ser minst tre matcher per månad.
– Se alla elitseriematcher, hela säsongen, inklusive SM-slutspelet.
– Fri tillgång till repriser på volleytv.se, hela säsongen.
– Smidigt autogiro, ingen bindningstid. Prenumerationen pausas vid säsongsslut.

Val av favoritlag: Tjänsten som ger dig möjlighet att välja oss som ditt favoritlag är under uppbyggnad. Så snart tjänsten är klar kommer samtliga supporterprenumeranter informeras via mejl och bli ombedda att registrera sitt val.

För övriga paket och erbjudanden, se den här länken.