Sökes – tränare till för Damer C och Pojkar U16/U18

Lunds VK’s ungdomsverksamhet växer och vi söker nu ytterligare tränare eller hjälptränare till Damer C (spelar i seniorserie med ungdomsspelare) och Pojkar U16/U18 för säsongen 2017/2018.

Som ungdomsledare i Lunds VK får du möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö med motiverade och intresserade ungdomar, från nybörjare och uppåt. Vi ser gärna att du har erfarenhet som volleybollspelare, men även sökande med ingen eller liten erfarenhet av sporten är varmt välkomna. En bakgrund som ungdomsledare är meriterande men inte ett krav.

Damer C
Damer C tränar tre gånger i veckan har redan två tränare som kan ta två av träningarna. Vi söker någon som kan vara med på en till tre träningar i veckan samt coacha laget

Pojkar U16/U18
Pojkar U16/U18 tränar två gånger i veckan. Vi söker tränare som kan ta en till två träningar i veckan tillsammans med befintlig tränare, samt coacha i ungdomssammandrag.

Föreningen erbjuder sina ledare en individuell kompetensutveckling i form av ledarkurser och stöd från erfarna ledare.

Kontakta Peter Ahlm, ungdomsansvarig i Lunds VK, på ahlm.peter@gmail.com för mer information.

**********************
Om Lunds VK – Lunds VK bildades 2009 efter en sammanslagning mellan VF Fäladen och LUGI Volleyboll. Vi är en snabbt växande förening och är nu mer än 500 medlemmar, vilket gör oss till en av Sveriges största föreningar. Damer A/Herrar A spelar säsongen 2017/2018 i elitserien.