Startfält/spelschema Sparbanken Skåne 2* 20 maj  

Lunds VK hälsar alla varmt välkomna till Borgarparken lördag den 20 maj till Sparbanken Skåne 2*! Nedan finns länk till preliminärt spelschema samt lite bra information inför turneringen.

Turneringen
8 damlag är anmälda och ni är välkomna att checka in från kl 08:30. Viktigt att åtminstone en i laget kommer till sekretariatet och anmäler sin ankomst så vi vet att ni är på plats. Runt 09.00 kör vi tekniskt möte och därefter startar matcherna så fort som möjligt, senast 09:15. Preliminärt spelschema finns på Profixio.

Alla matcher i grupp- och slutspel spelas till 21, 21 och 15 poäng.

Hitta hit
Borgarparkens Beach Arena ligger i Borgarparken på Norra Fäladen. Kör man bil finns parkering på Fäladstorget, på Fäladsgården eller vid Delphinen (se kartan). Beach Arenan ligger ca 200m öster om Fäladstorget. Åker man kollektivt tar man stadsbuss nr 2 (riktning Annehem) och hoppar av vid stoppet Fäladstorget, alternativt tar man stadsbuss nr 4 (riktning Norra Fäladen) och hoppar av vid stoppet Rådhusrätten och går till Borgarparken genom bostadsområdet Rådhusrätten. För mer info om plats och avgångar vänligen se Skånetrafikens hemsida.

Övrigt
Vattenkran och utomhusdusch finns vid Beach Arenan.

BajaMaja finns i anslutning till Beach Arenan.

ICA Fäladstorget finns i närheten av Borgarparkens Beach Arena.

Har ni frågor gällande turneringen som inte besvarats här så tveka inte på att höra av er. Vi hoppas verkligen på att kunna få bjuda på ett trevligt arrangemang!

Varmt välkomna än en gång till Borgarparkens Beach Arena på lördag!

Mvh
Mar Vives Escola, tävlingsledare
info@lundsvk.se