Rapport från Mikasa Challenge

Guld till LVK i Level 6 svart!

Mikasa Challenge har spelats i Örebro denna helg. Leo, Sebastian och Nils ställde upp i Level 6 svart nivå med tre spelare (normalt 4 spelare) och vann turneringen utan att tappa set. Finalen mot Habo blev till slut ganska klar och väldigt underhållande för publiken då de tre spelarna bjöd på fantastiskt försvarsspel och varierat anfallsspel. Laget coachades av Tim och Max, sannolikt de yngsta coacherna i turneringen.

I Level 6 svart nivå spelade, Deborah, Agnes, Blenda, Sofie och Siri. Tjejerna vann sin grupp under lördagen och gick därmed direkt till semifinal. Tyvärr kom tjejerna där inte upp på sin normala nivå, så tjejerna inkasserade sin första förlust. I bronsmatchen mot Ystad hittade de spelet igen och vann första set. Tyvärr tappade de sedan spelet igen och förlorade matchen och blev därmed fyra i turneringen. Laget coachades av Mikael och Roy.

LVK hade fler lag på plats i Level 6, Level 5 och Level 4 (Level 4 var första gången för LVK och det hoppas vi att vi kan göra igen). Alla inklusive ledare och föräldrar har stått för en fantastisk helg i Örebro med både fint väder och härlig stämning.

Resultat från Mikasa Challenge