Inför hemmapremiären

Premiären i Elitserien är avklarad för Damer A i och med den gångna helgens bortamatch mot Sollentuna. I morgon onsdag spelas och det är ingen dussinmotståndare som står på andra sidan nätet, nämligen de senaste två årens Svenska Mästare – Engelholms VS. Det är en match som laget sett fram emot länge och tränare Michael Jensen har följande att säga:

– Utan tvekan kommer detta bli en tuff match för oss. Vi ska fokusera på oss själva och försöka att spela det spelet vi jobbar på varje vecka. Efter matchen mot Sollentuna har vi självklart många grejer att fixa, men det går inte att fixa på 2 dagar. Vi ska göra det bättre för att utnyttja bra matchups och se till att vi håller oss till det aggressiva spel vi gillar att spela.

Engelholm kommer hit med 3 raka 3-0 vinster emot 2 lag från topp-3 förra säsongen. Det kommer som sagt att bli tufft, men vi vill göra allt för att skapa en bra match för hemmapubliken och vem vet… bollen är rund.

Laget kommer imorgon få hjälp med invigningen av ingen mindre än Zoran Roganović. Zoran är en av de största idrottsprofilerna i Lund genom tiderna och han har vunnit skytteligan i handbollens elitserie inte mindre än 6 gånger!

Zoran har ett stort hjärta för barn- och ungdomsidrott och arrangerar varje år Z23 Handball Camp i Lund och även i Montenegro. Lunds VK är mycket glada över samarbetet med Z23 Handball Camp och ser med spänning fram emot invigningen av hemmapremiären!

Matchinfo:
Lunds VK – Engelholms VS
Matchdag: Onsdag 19/10
Tidpunkt: 19:00
Spelplats: Idrottshallen, Högevall
Domare: Johan Magnusson & Caroline Wallin

Engelholms VS