Inför Euro Finans Cup lördag 16 september

Euro_Finans_rullande

Lunds VK hälsar alla varmt välkomna till Idrottshallen i Lund lördag den 16 september och Euro Finans Cup! Nedan kommer lite bra information inför turneringen.

Turneringen
Herrklassen har 5 anmälda lag och till damklassen är 10 lag anmälda. Vi har tillgång till  hallen från kl 08.00. Ledarsamling kl 08.30 i konferenslokalen. Första matchstart kl 09.00.

Hitta hit
Idrottshallen ligger i kanten av Stadsparken i Lund (Högevallsgatan 1). Kör man bil finns parkering utanför Idrottshallen, dock ganska dyrt och endast 4 timmar i taget. Bättre är att parkera på Arena Park, bakom Högevallsbadet/Idrottshallen (ca 200 m från hallen), som är billigare och man kan stå längre tid. Åker man kollektivt med tåg är det endast en kort promenad från Centralstationen.

Spelschema
Preliminärt spelschema Damklassen.

Grupp 1:
Lunds VK B
Engelholms VS C
KFUM Malmö Volley
Ystads VK
IFK Helsingborg

Grupp 2:
Ljungby Volley
Eneryda Volley
Kronan VBK
KFUM Kristianstad
Ystads VK U

Preliminärt spelschema Herrklassen.

Grupp 1:
Vindrarps VK
Engelholms VS
Lunds VK B
Lunds VK C
Ystads VK

Regler
– Alla lag dömer alla sina matcher även efter att man har spelat sin sista match.
– I damklassen spelas gruppspelet i bäst av 2 set till 25 poäng (börja från 5-5), slutspelet i bäst av 3 set (25, 25, 15, börja från 0-0).
– I herrklassen spelas gruppspelet i bäst av 2 set till 25 poäng (börja från 0-0), slutspelet i bäst av 3 set (25, 25, 15, börja från 0-0).
– Kort inspike för alla lagen endast vid lagets första match.
– Lagen tar med egna bollar till uppvärmning.

Kiosk
Det kommer att finnas försäljning av korv och bröd, varma mackor, kaffe/kaka, läsk, godis och frukt under dagen i kafeterian.

Övrigt
Har ni frågor gällande turneringen som inte besvarats här så tveka inte på att höra av er. Vi hoppas verkligen på att kunna få bjuda på ett trevligt arrangemang!

Varmt välkomna än en gång till Idrottshallen på lördag!

Mvh
Linus Oscarsson, tävlingsansvarig Lunds VK
0706-39 54 15
linus.oscarsson@gmail.com

Stefan Sjöström, tävlingsansvarig Lunds VK
0705-83 15 28
stefan.sjostrom@lundsvk.se