Uppdaterad! Inför Euro Finans Cup 2019 söndag 22 sept

Lunds VK hälsar alla varmt välkomna till Idrottshallen i Lund söndag den 22 september och Euro Finans Cup! Nedan kommer lite bra information inför turneringen.

Turneringen
Herrklassen har 6 anmälda lag och till damklassen är 10 lag anmälda. Vi har tillgång till  hallen från kl 08.00. Ledarsamling kl 08.30 i konferenslokalen. Första matchstart kl 09.00.

Hitta hit
Idrottshallen ligger i kanten av Stadsparken i Lund (Högevallsgatan 1). Kör man bil finns parkering utanför Idrottshallen, dock ganska dyrt och endast 4 timmar i taget. Bättre är att parkera på Arena Park, bakom Högevallsbadet/Idrottshallen (ca 200 m från hallen), som är billigare och man kan stå längre tid. Åker man kollektivt med tåg är det endast en kort promenad från Centralstationen.

Spelschema
Preliminärt spelschema Damklassen.

Grupp A
Veddige Varberg VBK
Eneryda Volley
Lunds VK B
Ystads VK
KFUM Kristianstad

Grupp B
Kronan VBK
Svedala Volley B
Lunds VK B2
IFK Helsingborg
Lunds VK M

Preliminärt spelschema Herrklassen.

Grupp A
Lunds VK B
Ystads VK
Veddige Varberg VBK

Grupp B
Engelholms VS
IFK Helsingborg
Lunds VK M1

Regler
– Alla lag dömer alla sina matcher även efter att man har spelat sin sista match.
– I damklassen spelas gruppspelet i bäst av 2 set till 25 poäng (börja från 5-5), slutspelet i bäst av 3 set (25, 25, 15, börja från 0-0).
– I herrklassen spelas gruppspelet i bäst av 2 set till 25 poäng (börja från 0-0), slutspelet i bäst av 3 set (25, 25, 15, börja från 0-0).
– Kort inspike för alla lagen endast vid lagets första match.
– Lunds VK tillhandahåller bollar till uppvärmning.

Kiosk
Det kommer att finnas försäljning av korv och bröd, varma mackor, kaffe/kaka, läsk, godis och frukt under dagen i kafeterian.

Övrigt
Har ni frågor gällande turneringen som inte besvarats här så tveka inte på att höra av er. Vi hoppas verkligen på att kunna få bjuda på ett trevligt arrangemang!

Varmt välkomna än en gång till Idrottshallen på söndag!

Mvh
Stefan Sjöström, tävlingsansvarig Lunds VK
0705-83 15 28
stefan.sjostrom@lundsvk.se