Inför Actic Challenger 26 juli

Lunds VK hälsar alla varmt välkomna till Borgarparken lördagen den 26 juli!

Nedan kommer lite bra information till er alla inför turneringen.

Turneringen
Både herr- och damturneringen är fulltaliga. Ni är välkomna att checka in från kl 08.30. Viktigt att åtminstone en i laget kommer till oss i tältet och anmäler sin ankomst så vi vet att ni är på plats. Runt 09.00 kör vi tekniskt möte och därefter startar matcherna så fort som möjligt. Preliminärt spelschema ligger ute på CupAssist och kan hittas här.

Seedning
Deltagande lags seedning kan hittas via den här länken.

I damklassen har Lovisa Bergh/Sara Hansson tilldelats ett lokalt WC och lottades in på seedningsplats 12.

I herrklassen har Almir Ljutovac/Arno Slipac tilldelats ett WC och lottades in på seedningsplats 6.

Betalning
Startavgiften på 500:- betalas enklast in till Lunds VK:s bankgiro 424-0610. OBS! Märk betalningen med era namn. Medlemmar i Lunds VK erhåller 25:- rabatt per spelare. För de paren som inte redan har betalat finns också möjlighet att ta med startavgiften kontant men observera då att det kostar 50:- extra per lag.

Hitta hit
Borgarparkens Beach Arena ligger i Borgarparken på Norra Fäladen. Kör man bil finns parkering på Fäladstorget, på Fäladsgården eller vid Actic Delphinen (se kartan). Beach Arenan ligger ca 200m öster om Fäladstorget. Åker man kollektivt tar man stadsbuss nr 2 (riktning Annehem) och hoppar av vid stoppet Fäladstorget, alternativt tar man stadsbuss nr 4 (riktning Norra Fäladen) och hoppar av vid stoppet Rådhusrätten och går till Borgarparken genom bostadsområdet Rådhusrätten. Kommer man till centralstationen i Lund får man vandra till busshållplatsen som heter Åke Hans. Därifrån avgår både buss nr 2 och buss nr 4. För mer info om plats och avgångar vänligen se Skånetrafikens hemsida.

Övrigt
Det kommer att finnas försäljning av korv och bröd, kaffe/kaka, läsk och frukt under dagen. Har ni frågor gällande turneringen som inte besvarats i denna info så tveka inte på att höra av er. Vi hoppas verkligen på att kunna få bjuda på ett trevligt arrangemang!

Varmt välkomna än en gång till Borgarparkens Beach Arena på lördag!

Mvh
Linus Oscarsson, tävlingsansvarig Lunds VK
0706 – 39 54 15
linus.oscarsson@gmail.com

Stefan Sjöström, tävlingsansvarig Lunds VK
0705 – 83 15 28
stefan.sjostrom@lundsvk.se