Info om Lunds VK Open 19 juli

Lunds VK hälsar alla varmt välkomna till Borgarparken lördagen den 19 juli! Nedan kommer lite bra information till er alla inför turneringen.

Turneringen
Herrturneringen är i nuläget fullbokad och till damturneringen är 14 lag anmälda – som vanligt är det riktigt kul att det är så många anmälda lag! Ni är välkomna att checka in från kl 09.00. Viktigt att åtminstone en i laget kommer till mig i tältet och anmäler sin ankomst så jag vet att ni är på plats. Runt 09.30 kör vi tekniskt möte och därefter startar matcherna så fort som möjligt. Känner ni till något par på damsidan som vill vara med, tveka inte utan be dem kontakta undertecknad så ordnar jag med efteranmälan!

Hitta hit
Borgarparkens Beach Arena ligger i Borgarparken på Norra Fäladen. Kör man bil finns parkering på Fäladstorget, på Fäladsgården eller vid Actic Delphinen (se kartan). Beach Arenan ligger ca 200m öster om Fäladstorget. Åker man kollektivt tar man stadsbuss nr 2 (riktning Annehem) och hoppar av vid stoppet Fäladstorget, alternativt tar man stadsbuss nr 4 (riktning Norra Fäladen) och hoppar av vid stoppet Rådhusrätten och går till Borgarparken genom bostadsområdet Rådhusrätten. Kommer man till centralstationen i Lund får man vandra till busshållplatsen som heter Åke Hans. Därifrån avgår både buss nr 2 och buss nr 4. För mer info om plats och avgångar vänligen se Skånetrafikens hemsida.

Betalning
Startavgiften på 350:- bör redan vara inskickad till Lunds VK:s bankgiro 424-0610. OBS! Märk betalningen med era namn. Medlemmar i Lunds VK erhåller 25:- rabatt per spelare. För de paren som inte redan har betalat finns också möjlighet att ta med startavgiften kontant men observera då att det kostar 50:- extra per lag.

Övrigt
Det kommer att finnas försäljning av korv och bröd, varma mackor, kaffe/kaka, läsk och frukt under dagen. Preliminärt spelschema kommer upp senast fredag på cupassist. Har ni frågor gällande turneringen som inte besvarats i detta mail så tveka inte på att höra av er. Vi hoppas verkligen på att kunna få bjuda på ett trevligt arrangemang!

Varmt välkomna än en gång till Borgarparkens Beach Arena på lördag!

Mvh

Stefan Sjöström
tävlingsansvarig Lunds VK
0705-831528
stefan.sjostrom@lundsvk.se