Damer C finner sig till 3-0!

Damer C spelade hemmamatch mot IFK Helsingborg på lördagen, och segersiffrorna blev 3-0 (25-20, 29-27, 25-15).

I början av matchen fanns det något bristande i vår spelattityd som gjorde att vi bjöd på misstag och enkla anfall som motståndarna, med deras redan duktiga försvarsspel, lätt kunde hantera. Men vi bevarade ett stabilt spel och lyckades bryta av efter en tid med fina och listiga anfall, vilket gjorde oss till vinnare i inledande set.

Under andra set var det ingen chock att Helsingborg kom ikapp och övertaget pendlande mellan oss som gjorde att vinst var inom räckhåll för båda lagen. Det gjorde nytta för vårt lag, då vi spelade några av matchens bästa bollar i detta tryck. Vi insåg att bra fokus och beslutsamhet skulle ta oss segrande ur även detta set. Vi gjorde många snygga räddningar på svåra bollar, och mötte motståndarna med tuffa anfall och hårda servar. Det flow vi skapade oss, som hittills saknades, behöll vi resten av matchen vilket gav oss en härlig 3-0 vinst.