Damer C får revansch mot EVS !

Efter en 3-0 förlust mot EVS D I hemmapremiären ger Lunds Damer C igen och kammar hem en vinst under matchen i lördags mot EVS C.

I första set ligger båda lag nära i poäng då små misstag från Lunds sida ger lätta poäng till EVS. Till slut servar tjejerna till sig första set 22 – 25.

Andra set går med mycket mer flyt då mottagen kommer ordentligt till passarna och anfallarna – speciellt centerspelarna –  lyckas lägga bollen i golvet på motståndarnas sida. Försvaret är stabilt och EVS lyckas till slut bara ta 15 poäng.

I tredje set slappnade vi av lite för mycket, motståndarna lyckas serva mellan våra mottagare och EVS vinner då tredje set 25 – 20.

I fjärde set får flickorna upp mottagen till passaren igen och lyckas då sätta igång med hårdare anfall som räcker till ett vinnande set 14-25.

Slutresultatet blir 1 – 3 till Lund som då får sin första seger för säsongen!!