Välkomna till U23-SM i Lund helgen den 3-4 november

Lunds VK, Svensk Volleyboll och Lunds kommun hälsar alla varmt välkomna till U23-SM i Lund helgen den 3-4 november. Nedan kommer lite bra information till er alla inför SM-turneringen.

[fleximage caption=”][/fleximage]

Turneringen
Herrklassen har 7 anmälda lag och till damklassen är också 7 lag anmälda. Vi har tillgång till hallen från kl 08.00 på lördag morgon. Ledarsamling kl 09.00 i korridoren utanför hallen. Första matchstart kl 09.45.

Spelschema och dömning
Spelschema finns tillgängligt på profixio här. Alla resultat kommer att läggas ut löpande under helgen på profixio. Alla lag funktionerar under helgen. Under gruppspel, kvartsfinaler samt B-slutspel ska funktionerande lag ställa upp med domare och sekretariat. I semifinaler, 3-4e pris-match samt finaler ska endast sekretariat bemannas av funktionerande lag.

Regler mm
– Alla lag funktionerar alla sina matcher även efter att man har spelat sin sista match.
– I båda klasserna spelas gruppspel och slutspel i bäst av 3 set (25, 25, 15).
– Kort inspike inför alla matcher.
– Lunds VK tillhandahåller bollar till uppvärmning under hela helgen.
– Finalmatcherna spelas på helplan.

Kiosk
Det kommer att finnas en välutrustad kiosk i hallen med försäljning av korv m bröd, frallor, Billys pan pizza, kaffe/te/läsk, godis, frukt och sist men inte minst Lunds godaste hembakta fika. Kiosken tar kontanter och Swish.

Lunch
För er som beställt lunch kommer lunchen att serveras i matsalen på ISLK-skolan på lördag mellan kl 11.30-14.30. På söndagen serveras lunchen mellan kl 11.00-14.00.

Hitta hit
ISLK-hallen ligger i centrala Lund med adressen Linnégatan 2. Kör man bil finns en mindre parkering i direkt anslutning till ISLK-hallen men det finns även parkering på gatorna runt omkring hallen. En liten bit bort finns Coop Konsums parkering eller P-hus Dammgården.

Boende
Scandic Star Lund (Glimmervägen 5) ligger knappt ett par km från ISLK-hallen. De som bor på Scandic Star Lund kommer att serveras kvällsbuffé på Scandic prel. mellan kl 19.30-22 på lördag kväll.

Stream
Vår ambition är att streama någon bana under lördagen och söndagen samt båda finalerna på söndagen. Stream läggs ut via eventets FB-sida.

Prisceremoni
Prisutdelningen kommer att starta strax efter att herrfinalen (start kl 15.30) är avslutad.

Avresa söndag/packning
Under söndagen kommer det att finnas möjlighet att förvara väskor och packning i ett av omklädningsrummen i ISLK-hallen som är låst.

Övrigt
Har ni frågor gällande turneringen som inte besvarats här så tveka inte på att höra av er. Vi hoppas verkligen på att kunna få bjuda på ett trevligt arrangemang!

Varmt välkomna än en gång till Lund och ISLK-hallen på lördag!

/Stefan, Andy och Peter, tävlingsansvariga Lunds VK

Stefan Sjöström
0705-83 15 28
stefan.sjostrom@lundsvk.se

Andy Andersson
0761-61 45 13
andy.andersson@med.lu.se

Peter Ahlm
0702-35 16 17
ahlm.peter@gmail.com

[divider]

Varmt tack till Lunds kommun!