Sommarhälsning från klubbchefen

Hej alla LVK:are!

För 10 år sedan klubbades starten av Lunds VK igenom när två anrika föreningar, LUGI Volleyboll och VF Fäladen, gjorde gemensam sak och bildade Lunds Volleybollklubb. Vi kan se tillbaka på 10 år av spännande utveckling såsom Borgarparkens Beach Arena, egen klubblokal, motionsserier, Volleybompa, elitserielag, landskamper, förstasidan på Sydsvenskan papperstidningen för att nämna några. Allt detta har lett till många möten mellan människor, minnen för livet och ett stadigt ökande intresse för volleyboll i Lund. Vid starten 2009 var vi ca 160st medlemmar. Idag är vi hela 634st medlemmar och med det Sveriges största volleybollklubb. Vår yngst aktiva medlem är 2 år och vår äldsta dryga 60 år.

När vi nu lägger detta 10e år till handlingarna vill jag som klubbchef rikta ett innerligt tack till er alla som gör Lunds VK till den underbara klubb vi är. Vi har tagit flertalet stora steg under säsongen 2018-19, ett av de häftigaste är uppstarten av Volleybompa och Kidsvolley i Stångby, där vi gick från ingen till ca 80 barn i verksamhet. Vi har också precis avslutat två veckor med rekordmånga deltagare i vårt Beachläger för barn/unga och också 8 veckors beachträning för vuxna. Dessutom har vi nyss fått möjligheten att växla upp vår Motionsserie med ytterligare lag till kommande säsong. Det är detta som är så inspirerande med Lunds VK – vår stora bredd i olika aktiviteter, åldrar och nivåer. Vi är verkligen en klubb för hela livet. Stort tack för alla insatser, engagemang och fina prestationer under den gångna säsongen!

Jag vill också rikta ett stort tack till alla våra sponsorer och samarbetspartners som stöttar vår verksamhet med Euro Finans och Sparbanken Skåne i spetsen. Har ni tips på andra företag som kan vara intressanta att kopplas samman med LVK, tveka inte. Vi kan erbjuda olika lösningar att synas och verka med oss – grundläggande är att man som samarbetspartner stöttar en förening vars verksamhet och idrott vilar på fair play, jämställdhet, är dessutom våldsfri och samarbetsinriktad och bidrar till en positiv samhällsutveckling.

Jag önskar er med detta en riktigt skön sommar och ser fram emot att bygga vidare på Lunds VK tillsammans med er. Några spännande nyheter ser vi fram emot att få berätta efter sommaren och tills dess ber jag er redan nu notera några viktiga datum och info nedan.

Med vänlig hälsning
Stefan

P.S. Vill man njuta av lite volleybollgodis och en dos nostalgi i sommar ta då en halvtimma och kolla Jacob Hårds krönika på SVT Play: När Sverige välte Sovjet.

[divider]

***SAVE THE DATE***

Kallelse Årsmöte Lunds VK
Varmt välkomna till Lunds VKs årsmöte lördag den 7 september kl 14.00 i konferenslokalen, Idrottshallen, Lund. Mer info: https://www.lundsvk.se/?p=7018

Träningshelg 2019
I år laddar vi för träningshelg för hela klubben igen efter ett års uppehåll och bjuder in alla lag helgen den 7-8 september i Idrottshallen, Lund. Mer information om träningshelgen och anmälan kommer i början av augusti men notera redan nu datumet. Vi hoppas på att få se så många LVKare (från Kidsvolley till motions- och serielag) som möjligt i Idrottshallen för en toppenhelg!

Motionsserie 2019-20
Lunds VKs motionsserie växer och vi har plats för 10 lag i både den mixade och den fria serien. Deadline för anmälan är 22 september, först till kvarn. Motionsserien är perfekt för dig som vill spela med kompisar eller arbetskamrater i en lokal serie! Mer info och anmälan: https://www.lundsvk.se/?p=7030

Börja spela – för alla åldrar!
I augusti och september drar vår inomhusverksamhet igång igen och du kanske känner någon som vill prova på världens bästa sport – volleyboll! För barn och ungdom så startar vi upp nya grupper i Dalby (Volleybompa och Kidsvolley) och för äldre ungdom och motionärer går det alltid bra att börja spela. Kanske finns föräldrar där ute som vill dra på sig skorna igen eller testa för första gången. Håll utkik på hemsidan (lundsvk.se) om grupper och startdatum/träningstider. Är man intresserad av att börja går det också bra att kontakta: info@lundsvk.se så ser vi till att du kommer till rätt person.

Går du i tränartankar?
Tveka inte då att ta steget och bli en del av Lunds VKs tränarstab. Klubben stöttar med tränarutbildning och förslag på färdiga träningsupplägg. Att vara tränare är riktigt roligt och utvecklande och vi har alltid behov av fler engagerade ledare på olika nivåer. För mer info kontakta stefan.sjostrom@lundsvk.se.

Sist men inte minst…

10-års jubileum 2019!
Lunds VK fyller 10 år! Och det ska vi fira tillsammans – lördag den 23 november! Vi söker dig som är intresserad av att planera en riktig rolig jubileumsfest! Maila stefan.sjostrom@lundsvk.se om du vill vara med i eventgruppen för jubileumsfesten.

[divider]

Stefan Sjöström
Klubbchef, Lunds VK
Tel: 0705-831528
stefan.sjostrom@lundsvk.se
www.lundsvk.se
facebook.com/lundsvk
instagram.com/lundsvk