Poängmaskin förlänger med Lunds VK damelit

Det är med stor glädje som sportkommittén kan meddela att Lunds VKs poängmaskin Linn Abrahamsson har skrivit på för ytterligare en säsong. Linn har de tre senaste säsongerna i Lund gjort ett ordentligt avtryck i laget, klubben och ligan genom att hamra in totalt 904 poäng från sin högerkant.

[fleximage caption=’Linn Abrahamsson jublar över vunnen poäng. Foto: Petter Borna Foto’][/fleximage]

Under de tre senaste säsongerna i Lunds VK har Linn presterat på en mycket hög nivå och legat i toppen av poängligan. Hon har snittat ca 3,5 poäng/set och totalt ca 12 poäng/match och dessutom blivit uttagen till bruttotruppen till landslaget 2017-18.
– Vi är jättenöjda med att vi kommit överens med Linn om en fortsättning, säger klubbchefen Stefan Sjöström. Sedan Linn kom till klubben har hon blivit den poängmaskinen vi hoppades på. Hon har hållit en konstant hög nivå och hon har dessutom gjort detta samtidigt som hon slutfört sin läkarexamen, riktigt imponerande. Det ska bli väldigt spännande att följa Linns utveckling kommande säsong. Hon har det senaste året verkligen utvecklat sitt anfallsregister och blivit mer rutinerad, avslutar Sjöström.

Vi hälsar Linn varmt välkommen till en fortsättning i klubben och ser fram emot kommande elitsäsong!

Fakta
Linn Abrahamsson
Ålder: 25 år
Längd: 1,87m
Position: spiker
Spikehopp: 2,98m
Tidigare klubbar: Lunds VK, Engelholms VS, Hässleholms VK

[fleximage caption=’Linn Abrahamsson förlänger med Lunds VK. Foto: Senad Honic’][/fleximage]

[fleximage caption=’Linn i anfall. Foto: Petter Borna Foto’][/fleximage]

[fleximage caption=’Linn är stark i nätspelet. Foto: Petter Borna Foto’][/fleximage]