Libero Petter Lindholm Berlin klar för nästa säsong

Petter Lindholm Berlin och Lunds VK har gjort klart för en fortsättning säsongen 2018-19. Under sin debutsäsong i elitserien gick Petter från klarhet till klarhet från sin liberoposition och blev belönad med en nominering till Året Rookie.
– Vi är jättenöjda att Petter fortsätter sin satsning i Lunds VK, kommenterar klubbchefen Stefan Sjöström. Petter har varit en stor trygghet i servemottagningen under sitt första år i elitserien och jag ser fram emot att se hans utveckling säsongen som kommer, avslutar Sjöström.

[fleximage caption=’Petter Lindholm Berlin skriver på för säsongen 18-19′][/fleximage]

Här kommer Petters tankar om nästa säsong:

Nominerad till Årets Rookie i elitserien och nu har du även skrivit på för en fortsatt satsning i Lunds VK – grattis till en fantastisk debutsäsong! Hur går dina tankar?
Tack så mycket! Är nöjd med min första säsong i Elitserien, otroligt skönt att det till slut gick vägen. Nu är jag bara taggad på att komma igång igen och träffa de nya spelarna som tillkommit.

Vilka erfarenheter tar du med dig till nästa år från debutåret i elitserien?
Väldigt mycket! Nu när vi var så få i matchtruppen handlade det mycket om att ta ansvar vilket till en början var svårt med så många debutanter.

Vad är ditt mål till kommande säsong?
Att fortsätta utvecklas och inte se oss själva som ett lag som hör hemma i botten av tabellen. Att det ska vara roligt på vägen är en självklarhet men det vet jag att vi komma att ha, speciellt när Martin (Bergman) valt att komma tillbaka.

Beskriv dig själv som spelare med tre ord!
Laget före jaget

Fakta
Petter Lindholm Berlin
Ålder: 20 år
Längd: 184cm
Position: Libero
Spikehopp: 310cm
Tidigare klubbar: Lunds VK

Länkar
Elitserien volleyboll

[fleximage caption=”] [/fleximage]