Lediga uppdrag i Lunds VK!

Var med och utveckla Lunds VK! Vi söker nu drivna personer till lediga uppdrag med start omgående.

Är du intresserad av något av dessa uppdrag eller har frågor, hör av dig så snart som möjligt till Stefan Sjöström på kansliet (0705-831528 eller stefan.sjostrom@lundsvk.se).


 

Projektledare: Kidsvolley i Lunds skolor

Vi söker 2st personer som under september månad genomför projektet Kidsvolley i Lunds skolor. Det innebär att kontakta och besöka grundskolor i Lunds kommun, företrädesvis i centrum och i norra Lund, och lär ut Kidsvolley till barn och idrottslärare.  Om du är sugen på detta projekt men inte känner dig helt hemma i Kidsvolley får du i så fall en snabbutbildning.

Totalt ca 30 timmar per person (inkl för-/efterarbete och skolbesök)

Ersättning: Timarvode


 

Löpande bokföring i Lunds VK

Vi söker 1st person som har en bakgrund i ekonomi och vana vid bokföring med uppdrag att sköta Lunds VKs bokföring löpande och avrapportera till kassören/styrelsen. Start omgående.

Totalt ca 4-6 timmar per vecka.

Ersättning: Månadsarvode


 

Sponsorsäljare

Vi söker 1st person som vill jobba med att knyta kontakter med nya företag och potentiella sponsorer till Lunds VK. Du tycker om att träffa nya människor och ser möjligheten i att sprida Lunds VKs och volleybollens varumärke.

Totalt ca 4-8 timmar per vecka.

Ersättning: Provisionsbaserat arvode


 

Materialansvarig Fäladshallen

Vi söker 1st person till att sköta klubbens materialförråd i Fäladshallen, ta hand om vissa materialinköp för föreningen samt sköta klubbens nyckelrutiner i Fäladshallen. Du tycker om ordning och reda och har sinne för detaljer.

Totalt ca 1 timme per vecka.

Ersättning: Enligt överenskommelse