Cheryl Sjöström prisas för sina ledarinsatser

Cheryl Sjöström tilldelas Skånes Idrottsledarstipendium 2021!

Cheryl Sjöström uppmärksammas för sitt fantastiska arbete och mångåriga engagemang som volleybompaledare i Lunds VK när hon i år tilldelas Skånes Idrottsledarstipendium! Cheryl var med och startade Volleybompa i LVK säsongen 2014-15 och har sedan dess spridit glädje till barn och föräldrar på lördagar på Järnåkraskolan. Lunds VK skickar ett varmt tack och stort grattis till Cheryl för hennes fina insatser och välförtjänta stipendium!

– Det är en stor ära att både bli nominerad och även tilldelad detta stipendium. Jag älskar mina lördagsmorgnar tillsammans med Volleybompabarnen. Att mitt engagemang uppmärksammas på det här sättet är som grädde på moset, säger Cheryl Sjöström.

[fleximage caption=’Cheryl Sjöström tar emot Skånes Idrottsledarstipendium av Jacob Morwing, Sparbanken Skåne’][/fleximage]

[divider]

Sparbanksstiftelserna i Skåne vill tillsammans med RF-SISU Skåne uppmärksamma alla idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne. Vi gör det genom att dela ut 250 stipendier och hylla de ideellt arbetande idrottsledarna. 

Läs mer om Skånes idrottsledarstipendier här.