Beställ din Lunds VK-tröja senast 30 september

Till alla medlemmar i Lunds VK!

Precis som förra säsongen kommer alla spelare och tränare* i Lunds VK att få en medlemsgåva av klubben till säsongen 2015-16. I år blir det en finfin Puma-träningströja!! (Ni som redan beställt och hämtat er tröja kan bortse från detta)

Det är många som redan har beställt och fått sin tröja och nu har alla ni som är nya medlemmar eller inte beställde i somras möjlighet att göra det!

Beställa tröja?
Allt du behöver göra för att få tröjan är att gå in på länken nedan och fyll i ditt namn och tröjstorlek senast 30 september. Tröjan får du sen i oktober/november.

https://docs.google.com/forms/d/1-_ik4GQgFYbp0c8wMjWb16cAAz_AqlGnm6i-DFyMu0c/viewform

Hämta beställd tröja?
För er som redan beställt er tröja men inte kunde hämta den i klubblokalen tidigare i september kan hämta den i caféet under Hemmapremiären i Idrottshallen lördag den 3 oktober mellan kl 14.00-18.00. Damer A spelar kl 14.00 mot Engelholm och Herrar A spelar kl 17.00 mot Warberg. Välkomna (och alla medlemmar går givetvis gratis på matcherna)!

Trevlig helg!

/Styrelsen

***************************
*Gäller spelare och tränare i klubbens olika lag/grupper (dvs alla från VolleyBompa och andra ungdomslag till seniorlag och motionsgrupperna).