Spelschema/biljetter

ELITSERIEN 2020-21 

Hemmamatcher dam och herr


Truppen Lunds VK damelit 2020-21

Truppen Lunds VK herrelit 2020-21


Biljetter

Äntligen dags för elitserievolleyboll! (publicerat 2020-09-21)

Nu närmar sig säsongens elitseriepremiär vilket vi är många som har sett fram emot men det sker under förutsättningar vi inte upplevt tidigare.

Vi kan ta emot 50 personer i publiken och det är först till kvarn som gäller. Maila till elitseriematch@lundsvk.se och ange hur många biljetter ni vill ha (max 5 per person), om någon är student (som student räknas alla från 0 år till eftergymnasiala studier) samt vilken match ni vill se. OM man vill se båda matcherna anger man det i sin anmälan. Se priser nedan för en resp två matcher.

Vi tar emot beställning på mail om biljetter fram till torsdag före matchhelg kl 24:00. Så fort ni fått bekräftat att ni är tilldelad biljett måste den betalas med Swish till 123 085 55 28 för att biljetten ska vara giltig. Om betalning inte har inkommit 24 timmar efter bekräftelse makuleras beställningen. Beställningar gjorda torsdagen före match betalas senast fredag kl 12:00.

Vi har inte, som många andra föreningar, gått ut och bett om ekonomiskt stöd i dessa tider, men givetvis har vi och kommer vi att drabbas ekonomiskt under de restriktioner som gäller under covid-19. Vi har därför valt att höja entrépriserna till de exklusiva biljetter som finns för att göra vad vi kan för att bibehålla den verksamhet vi har och fortsätta utveckla klubben.

Biljettpriser
Vuxen ej studerande – 160 kr för en match
Studerande – 80 kr för en match

Vill du se båda matcherna kostar det 200kr för vuxen och 100kr för student.

I priset ingår vår berömda Gofika.

OBS! – alla som vill se matchen måste betala för sin biljett, medlemmar i Lunds VK som icke medlemmar. Ingen försäljning av biljetter kommer att ske på plats – endast förköp.

Stream
Matcherna kommer att streamas – mer info om stream kommer inom kort.

Vi är väldigt ödmjuka inför säsongsstarten och arbetar hårt på att göra detta till ett säkert evenemang. De val vi har gjort har inte varit enkla och vi inser att det säkert finns andra sätt att hantera det på. Vi kommer att utvärdera processen löpande samtidigt som vi följer informationen från FHM och förbundet. Vi vill redan nu vara tydliga med att förändringar kan komma och ber er följa oss på facebook och på vår hemsida.

/Arrangemangskommittén och styrelsen


Länk:
Elitserienvolleyboll.se


Fullständigt spelschema finns här: DAM och HERR.


Idrottshallen
Adress: Högevallsgatan 1
Parkering: Antingen utanför Idrottshallen eller i Arena Park 200 m bort.

Elitserien

PÅ GÅNG!

ELITSERIEN dam
Lund vs Sollentuna
Lördag 24 okt kl 12.00
Idrottshallen, Lund
ELITSERIEN herr
Lund vs Sollentuna
Lördag 24 okt kl 14.30
Idrottshallen, Lund