Beachmedlem

Beachmedlem i Lunds VK
Vill du bli beachmedlem i Lunds VK kostar det endast 500kr. Klicka på Registrera medlem och fyll i formuläret (välj Beach som ’Träningsgrupp’).

I beachmedlemskapet ingår medlemsavgift, licens och tillgång till förturen som Lunds VK:s medlemmar har till två av de tre fasta planerna på Borgarparkens Beach Arena (vardagar mellan kl 16-21). Dessutom ingår förmånerna som alla Lunds VK:s medlemmar har (läs mer här).

Spelar du redan volleyboll i Lunds VK ingår beachmedlemskapet. Är du stödmedlem behöver du dock bli beachmedlem (det kostar 400kr utöver stödmedlemsavgiften).

Mer info om Beachvolley i Lunds VK finns under menyn Verksamhet -> Beach.

Förtur Lunds VK
Lunds VK och dess medlemmar har tillgång och förtur till två av de tre fasta beachvolleyplanerna på Borgarparkens Beach Arena på vardagar mellan kl 16-21. Det är alltså plan 2 och 3 det handlar om. Plan 1 är öppen för spontanspel för alla och det är den planen som ligger närmast Bygglek.

Lunds VK:s planer
En av banorna (plan 3) kommer att användas till fasta träningstider för Lunds VK:s lag och den andra (plan 2) för spontanspel för Lunds VK:s medlemmar. De fasta träningstiderna är uppdelade på 1,5 timmars pass (16.00-17.30, 17.30-19.00, 19.00-20.30). Träningstider Beach Arenan.

Önskar en grupp medlemmar boka en av de fasta träningstiderna, kontakta då Lunds VK på info@lundsvk.se med önskemål om dag och tid.

Observera att man ska kunna uppvisa sitt medlemskort om man vill kunna använda sig av Lunds VK:s förtur till beachplanerna under ovan nämnda tider. Kom också ihåg att man är representant för Lunds VK när man använder sig av förturen – visa respekt för andra spelare!

Beachlicens övrigt
Från och med 2011 så är beachlicensen kostnadsfri om den införskaffas inom samma klubb som den vanliga licensen. Beachlicens ingår därför i träningsavgiften för inomhusspel till Lunds VK, men eftersom licensen hanteras separat så måste klubben kontaktas om beachlicens önskas.

Observera att om man haft beachlicens hos annan förening föregående år så krävs en övergång vilket kan ta lång tid. Om det är bråttom så kan det därför vara lämpligt att förnya sin licens hos den andra föreningen, troligtvis för en kostnad på 140:- plus eventuell medlemsavgift (Lunds VK ersätter ej kostnader i annan förening, dock ersätter Lunds VK kostnad för övergången).

PÅ GÅNG!

ELITKVAL DAM
Söndag 21 april kl 15.00
Lund vs IKSU
Idrottshallen, Lund
Matchvärd: Sparbanken Skåne