Damer A förlorar 1-3 mot Lindesberg

Damerna spelade idag en match med två ansikten. Första set börjar illa för hemmalaget, som aldrig får någon trygghet i mottagningen. Övertaget som Lindesberg får tidigt lyckas Lund aldrig knapra in och setet förloras stort.

I andra set upprepas mönstret med tidig ledning  för motståndarna. Just när man tror att det inte kan bli värre, servar Lindesberg 8-9 ggr i rad utan att hemmalaget lyckas ta sig ur den rotationen.

I tredje och fjärde set byter Lund mottagningsuppställning. Detta visar sig lyckat och plötsligt blir det spel om bollarna. Efter ett jämnt fjärdeset avgår Lindesberg med segern. Dock ska hemmalaget ha beröm för sin nivåhöjning mitt i matchen. Det är en viktig erfarenhet för framtida matcher.

I Lund gör Linn Abrahamsson (27p) och Julia Axelsson Svärd (17p) sina bästa matcher säsongen.