Malmö strået starkare än Herrar A i Skånederbyt

20 december, 2015

Herrar A tappar viktiga poäng i tabelltoppen efter lördagens förlust i Skånederbyt borta mot KFUM Malmö med 1-3 (15-25, 25-19, 22-25, 22-25).

Det är bara att lyfta på hatten för Malmö som anförda av hårtslående Fayez Allosh är det hetare laget för dagen mot ett skadedrabbat Lund. Anfallsspelet blommar inte ut förrän i fjärde set och Lund hittar inte rytmen i block- och försvarsspelet idag. Segern är helt rättvis för Malmö och det är bara för Lund att ladda om till kommande matcher. I Lund står trion Johannes Westman (14 poäng), Per Nylander (12 digs) och Jonathan Karlsson (19 poäng) för stabila insatser.

b03

Lund ligger på en andra plats när serien nu tar juluppehåll och startar igen efter nyåret med Lundaderby mot herrar B lördag den 16 jan kl 13.00 i Idrottshallen.

Tabellen division 1 Södra

KFUM Malmö Volley