Hemmaseger i Actic Open

12 augusti, 2014

Efter en Actic Open i lördags som bjöd på solsken, blåst, ösregn och sol igen stod till slut hemmaparet Lovisa Bergh/Sara Hansson som vinnare i damklassen (andra gången denna sommar de vinner en Open på hemmaplan). Herrklassen vanns i stor stil av MBC:s Daniel Johansson/Jacob Nilsson. Stort grattis!

Damfinal 140809
Finalparen i damklassen Sara Hansson/Lovisa Bergh och Katarina Persson/Josefin Karlsson

I en jämn final besegrade Lovisa/Sara Katarina Persson/Josefin Karlsson med 2-0 (21-17, 22-20). Endast ett set tappade Lovisa/Sara under dagen på vägen fram till segern.

Herrfinal 140809
Finalparen i herrklassen Joel Hellbe/Jens Jacobsson och Jacob Nilsson/Daniel Johansson

Daniel Johansson/Jacob Nilsson tog hem segern efter idel 2-0 segrar under turneringen. Jämnast var det i finalen där Joel Hellbe/Jens Jacobsson besegrades med 2-0 (21-19, 21-17).

Resultat: http://res.profixio.com/resultater/vis.php?turn=actic_open_09

Actic Open var den sista turneringen på Borgarparkens Beach Arena sommaren 2014 – Lunds VK tackar för sig och riktar ett stort tack till alla spelare, publik och klubbens egna funktionärer (som har satt upp tält, byggt planer, rivit planer, sålt fika, fixat cupassist etc. om och om igen) för att ni bidragit till härliga och minnesvärda turneringar i Borgarparken. Sist men inte minst ett stort tack också till sommarens beachsponsorer Sparbanken Skåne och Actic.

På återseende sommaren 2015!